Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, η Beyoncé κατά τη διάρκεια των 65ων Ετήσιων Βραβείων Grammy κέρδισε τα βραβεία για την Καλύτερη Χορευτική/Ηλεκτρονική Ηχογράφηση, την Καλύτερη R&B Εμφάνιση, το Καλύτερο R&B Τραγούδι, για το Καλύτερο Άλμπουμ Χορευτικής / Ηλεκτρονικής Μουσικής για το “Renaissance”. Η Beyoncé με το τελευταίο της βραβείο έγινε η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των Grammy. 

Στην ομιλία της, η Beyoncé ευχαρίστησε τον αείμνηστο θείο της, Johnny, αλλά και την κουήρ κοινότητα, η οποία ενέπνευσε σε μεγάλο βαθμό το “Renaissance.”

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να μην είμαι πολύ συναισθηματική και προσπαθώ να δεχτώ αυτή τη βραδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με προστάτεψε… ευχαριστώ Θεέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θείο μου, Johnny, που δεν είναι εδώ, αλλά είναι εδώ με το πνεύμα του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, που με αγάπησαν και με στήριξαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον όμορφο σύζυγό μου, τα όμορφα τρία παιδιά μου, που είναι στο σπίτι και παρακολουθούν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κουήρ κοινότητα, για την αγάπη σας και για την επινόηση του είδους. Ο Θεός να σε ευλογεί. Ευχαριστώ πολύ τα Grammy, σας ευχαριστώ.” 

Αυτή ήταν μια πραγματικά ιστορική βραδιά για την Beyoncé, στα βραβεία Grammy το 2023 και τώρα κατέχει ένα ρεκόρ που σίγουρα θα συνεχίσει να επεκτείνει για τα επόμενα χρόνια.