Η ομιλία του Graham Moore, του σεναριογράφου της ταινίας το “Παιχνίδι της Μίμησης”, ήταν σίγουρα η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς των Όσκαρ.

Όταν ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο διασκευασμένου σεναρίου, ο Moore αποκάλυψε ότι στην ηλικία των 16 ετών προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή ήταν διαφορετικός, στέλνοντας στη συνέχεια το δικό του μήνυμα στα παιδιά που όπως και ο ίδιος είναι διαφορετικά.

“Μείνετε παράξενοι, μείνετε διαφορετικοί “, τόνισε και αφιέρωσε το βραβείο σε κάθε παιδί που νιώθει διαφορετικό.

“Μείνετε διαφορετικοί”, υπογράμμισε, λέγοντας πως “όταν έρθει η σειρά σας να ανεβείτε στη σκηνή, περάστε το ίδιο μήνυμα στους επόμενους”.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!