Γνωστό λεσβιακό ζευγάρι του YouTube μιλάει για το ταξίδι του προς τη γονεϊκότητα

491
Οι YouTubers Rose και Rosie, που είναι μαζί παραπάνω από μια δεκαετία, μίλησαν για το πώς είναι να κάνεις οικογένεια και παιδί ως ένα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρι.

Το ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο, που καλωσόρισε το παιδί του (Ziggy) τον Ιούλιο του 2021 και έχει περισσότερους από 990.000 συνδρομητές στο YouTube, θυμάται τον γάμο του ως μια πολύ ευτυχισμένη μέρα.

Μιλώντας για τη γνωριμία τους, η Rose λέει πως η μία ήταν το rebound της άλλης αφού βρέθηκαν για πρώτη φορά σε ένα κοινό πάρτι.

Η Rosie αστειεύεται ότι μόνο με τη Rose νιώθει την ελευθερία να μπορεί να: «κλάνει, όποτε θέλει, για όσο θέλει».

Ήταν «δύσκολο στην αρχή να εξακριβωθεί πώς ακριβώς θα ξεκινούσαμε την οικογένειά μας ως ομόφυλο ζευγάρι», παραδέχεται η Rose.

Όπως λένε, επειδή είχαν χάσει ένα μωρό, βίωναν ό,τι τους συνέβαινε πολύ έντονα. Αλλά η εμπειρία τους τις έχει κάνει πιο δυνατές.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Mother & Baby, η Rose αποκάλυψε ότι ήταν και οι δύο πολύ «πρόθυμες να κυοφορήσουν με φυσικό τρόπο». Αλλά λόγω της αποβολής της Rose – μετά από επιτυχή σπερματέγχυση – και επειδή έχει σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, η Rosie προσφέρθηκε να δοκιμάσει εκείνη.

Το ζευγάρι χρειάστηκε πολύ χρόνο για να βρει «τον τέλειο δότη σπέρματος», αλλά το 2020 ήταν τελικά σε θέση να ανακοινώσουν ότι η Rosie ήταν έγκυος. Ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη μέσω των social media τους και είχαν δηλώσει στο PinkNews: «Ξέρουμε ότι θα γίνουμε καλοί γονείς, οπότε δεν ανησυχούμε».

Διαβάστε περισσότερα εδώ