Γνωστό λεσβιακό ζευγάρι του TikTok καλωσόρισε το δεύτερο παιδί του

22/04/2024
από
Οι γνωστές λεσβίες influencers του TikTok, Caitlin και Leah, ανακοίνωσαν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Το ζευγάρι, το οποίο μοιράστηκε το ταξίδι της εγκυμοσύνης του με εξωσωματική γονιμοποίηση στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε τη γέννηση του μωρού του σε μια ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή (19 Απριλίου).

Το ζευγάρι είχε πει στους θαυμαστές του νωρίτερα αυτό το μήνα στο podcast τους «The 3am Club» ότι το όνομα του μωρού τους είναι Lyla Anna.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο πανέμορφη αγαπημένη μας Lyla Anna Sheil. Η οικογένειά μας είναι πλήρης και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένες», έγραψε το ζευγάρι στην κοινή του σελίδα στο TikTok.

Η Leah πρόσθεσε στο Instagram της: «Τόσο η μαμά όσο και η Lyla τα πάνε απολύτως φανταστικά! Το να βλέπω την Caitlin να γεννάει την πανέμορφη κόρη μας ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Αυτό το κορίτσι δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει, η ηρωίδα μου».

@caitlinandleahh

She’s here ❤️

♬ original sound – Miriã | mom + teacher

Η Caitlin και η Leah καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Oakley, το 2023. Η Leah τον κυοφόρησε χρησιμοποιώντας τα ωάρια της Caitlin, ενώ η μικρή Lyla Anna κυοφορήθηκε από την Caitlin με τα ωάρια της Leah.

Πριν ξεκινήσουν το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης και γεννήσουν τα δύο τους παιδιά, η Caitlin και η Leah ξεκίνησαν στο TikTok μιλώντας για την ψυχική υγεία και τους αγώνες τους με το άγχος.

Σε συνέντευξή της στο PinkNews το 2021, η Leah εξήγησε: «Θέλαμε απλώς να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορεί να φαίνεται τέλειο, αλλά όλοι έχουν έναν αγώνα.

«Γι’ αυτό ξεκινήσαμε πρώτα να είμαστε ανοιχτές για την ψυχική υγεία στο TikTok, επειδή δεν θέλουμε να είμαστε σαν ένα είδος επιρροής, και κάποιο που μας ακολουθεί να νομίζει ότι είμαστε τέλειες, ενώ στην πραγματικότητα κανένα δεν είναι τέλειο».

Επίσης, τότε είχαν προσθέσει ότι με την αναπαράστασή τους ως ένα γυναικείο ομόφυλο ζευγάρι, είχαν βοηθήσει τους fans τους, κάτι που με τη σειρά του ήταν θετικό και για τις ίδιες.

«Μας βοήθησε [η παρουσία μας στο TikTok] να νιώσουμε πιο άνετα με τη σεξουαλικότητά μας, ειδικά γνωρίζοντας ότι βοηθήσαμε άλλα», εξήγησε η Caitlin.
Δες και αυτό!