Γκέι ζευγάρι γίνεται viral αναδημιουργώντας παλιές του φωτογραφίες

479
Φωτογραφία: Queerty
Ένα παντρεμένο γκέι ζευγάρι έγινε viral μετά τη δημοσίευση βίντεο στο TikTok, στα οποία οι δύο άνδρες αναδημιουργούν φωτογραφίες τους από τα 80s και 90s.

Το παρακάτω TikTok έχει 20 εκατομμύρια προβολές!

@richie_and_duane

Duane always outranks me. #couplegoals #gaycouplegoals

♬ original sound – Richie and Duane

Και ένα ακόμα από τη δεκαετία του 1990.

@richie_and_duane

Where did the years go? #couplegoals #gaycouplegoals

♬ I’m Just a Kid – Simple Plan

Σε συνέντευξη που έδωσαν στο Queerty, ο Richie Cohen (59 ετών) και ο Duane Tragis (60 ετών), μίλησαν για τη γνωριμία τους.

«Γνωριστήκαμε στο Rutgers College τον Οκτώβριο του 1981, αφού φλερτάραμε σιωπηλά για δύο μήνες στις αντίθετες άκρες μιας αίθουσας διαλέξεων ιστορίας της τέχνης», λέει ο Richie.

«Ήμασταν 18 και 19 ετών. Σιγά-σιγά, κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών, ο Duane έφερνε τη θέση του όλο και πιο κοντά, ώσπου τελικά μια μέρα κάθισε ακριβώς δίπλα μου. Και το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν: “Σ’ αγαπώ!”. Δεν ήθελα να το ξεστομίσω, αλλά το εννοούσα. Είχα δύο μήνες να το σκέφτομαι».

«Όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον εδώ και δύο μήνες και οι πρώτες λέξεις που ακούς από αυτόν είναι “Σ’ αγαπώ”, είναι ένα τεράστιο boost στον εγωισμό ενός Λέοντα», λέει ο Duane. «Αλλά κι εγώ τον αγαπούσα».

«Ήμασταν ο πρώτος έρωτας ο ένας του άλλου, η πρώτη μας φορά, και μετά από δυο μήνες παντρευτήκαμε», λέει ο Richie.

«Πήγαμε αφελώς να κάνουμε αίτηση για άδεια γάμου, αλλά μας κορόιδευαν, πεπεισμένοι ότι επρόκειτο για φάρσα αδελφότητας. Ήμασταν θυμωμένοι αλλά και αποφασισμένοι, οπότε αποφασίσαμε να παντρευτούμε μόνοι μας με ψεύτικα δαχτυλίδια».

Ο Richie και ο Duane ζουν στο Μανχάταν από το 1985 και εργάζονται μαζί ως κωμικοί από το 1987, με το όνομα «Dick & Duane».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μιλάνε για τα σχόλια μίσους που δέχονται ανά καιρούς, όταν ανεβάζουν τα viral βίντεο τους.

«Κοιτάξτε, επιβιώσαμε από την κρίση του AIDS στη Νέα Υόρκη, βλέποντας τους στενούς μας φίλους και γείτονες να πεθαίνουν νέοι. Ενταχθήκαμε στην ACT UP και αγωνιστήκαμε ενάντια στην αδιαφορία του προέδρου Reagan και του δημάρχου Koch. Αντιμετωπίσαμε την ομοφοβική βιομηχανία του θεάματος, συμπεριλαμβανομένων των μάνατζερ που μας πρότειναν να διαφημιστούμε ως αδέλφια ή φίλοι αντί για παντρεμένο ζευγάρι. Οπότε, μερικές εκατοντάδες emojis εμετού στα σχόλια του TikTok και του Instagram δεν πρόκειται να μας επηρεάσουν, παρά μόνο να μας φέρουν πιο κοντά».