Ο Haaz Sleiman λέει ότι αισθάνεται πολύ “τυχερός” και “ευγνώμων” που υποδύεται τον σύντροφο του πρώτου ανοιχτά γκέι σούπερ-ήρωα της Marvel στην ταινία «Eternals».

Haaz Sleiman
Haaz Sleiman

Ο ηθοποιός των «Eternals» Haaz Sleiman αναφέρει ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη, που του δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Συζητώντας για τον ρόλο του σε μια συνέντευξη, ο ηθοποιός είπε ότι πιστεύει ότι οι ΛΟΑΤΚΙ+ οικογένειες είναι «πιο υγιείς» από άλλες, επειδή παραμένουν δεμένες.

Το «Eternals» θα έχει τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπερήρωα της Marvel, τον Phastos, τον οποίο υποδύεται ο Bryan Tyree Henry. Ο Sleiman, ο οποίος έκανε δημόσια coming out ως γκέι το 2017, θα υποδυθεί τον σύντροφο του Phastos, και το ζευγάρι θα αποκτήσει ένα παιδί στην ταινία.

«Νιώθω τυχερός και είμαι ευγνώμων»

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Out, όπου συζητούσε τον πρωτοποριακό του ρόλο, ο Sleiman είπε: «Αισθάνομαι τυχερός και είμαι ευγνώμων. Και… δε θέλω να ακούγομαι αλαζονικός, αλλά νιώθω ότι οι άνθρωποι της Marvel, ήταν πολύ έξυπνοι που επέλεξαν εμένα, γιατί πρέπει να να δώσω έναν ανθρώπινο χαρακτήρα σ’ αυτό. Πρέπει να δοθεί ο ανθρώπινος χαρακτήρας μιας ΛΟΑΤΚΙ+ οικογένειας και να δείξω πόσο όμορφη είναι.»

Μοιράστηκε, επίσης, την πεποίθησή του ότι οι κουήρ οικογένειες «είναι πολύ πιο υγιείς από τις «κανονικές» οικογένειες», προσθέτοντας: «Μένουμε μαζί και υπάρχει τόση αγάπη.»

Επίσης, γιόρτασε τη βελτίωση της εκπροσώπησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η οποία πιστεύει ότι ήρθε ως αποτέλεσμα της μεγαλύτερης ισότητας στον κόσμο:

«Το πιο συναρπαστικό είναι οι ιστορίες που λέγονται στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Πολλές τηλεοπτικές εκπομπές είναι πιο προσεκτικές στην προβολή των κουήρ ανθρώπων με έναν πιο πλήρη τρόπο, όχι τόσο μονοδιάστατα, ή πολύ στερεοτυπικά.»

Ο Sleiman είχε αποκαλύψει στο Logo πέρυσι τι να περιμένουμε από το πρώτο γκέι ζευγάρι του Marvel Cinematic: «Είναι ένα όμορφο, πολύ συγκινητικό φιλί. Όλοι έκλαιγαν στα γυρίσματα. Για μένα, είναι πολύ σημαντικό να δείξω πόσο αγαπησιάρικη και όμορφη μπορεί να είναι μια κουήρ οικογένεια.»

Το Eternals αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 4 Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ: