Γκέι άνδρες αποκαλύπτουν τι θεωρούν red flag

29/01/2024
από
Μη επικοινωνιακό άτομο; Εσωτερικευμένη ομοφοβία; Έλλειψη σεβασμού; Τρανσφοβία; Χρήστες του Reddit απαριθμούν αυτά και άλλα χαρακτηριστικά που για εκείνους αποτελούν red flags.

Όταν λοιπόν, ένα άτομο ρώτησε την κοινότητα «r/AskGayMen» για τα red flags στον κόσμο των ραντεβού, πολλοί γκέι άνδρες έσπευσαν να απαντήσουν και να σχολιάσουν τα δικά τους turnoffs.

Παρακάτω μερικά από τα πιο δημοφιλή red flags:

«Έλλειψη ενσυναίσθησης. Να μην παραδέχεται τα λάθη του. Κακή επικοινωνία»

«Προσβολές προς femme τύπους: να τους κατηγορείς ότι ζητούν την προσοχή»

«Όταν δεν μπορούν να έχουν φίλους άλλους γκέι άνδρες»

«Έχω ένα ακόμα: Σου απαγορεύουν να είσαι φίλος με άλλους γκέι άνδρες»

«Εμμονή με μια συγκεκριμένου τύπου σχέση, χωρίς να θέλει να ανακαλύψει αν ταιριάζουμε. Παράδειγμα: masc4masc ή fem σημαίνει bottom ή το αφήγημα περί γυναίκας στη σχέση»

«Όταν θέλουν να είναι το “καλό παράδειγμα” για τα στρέιτ άτομα»

«Υπερβολικό focus σε επιφανειακά πράγματα (πάρτι, εισόδημα, κοινωνικό στάτους) με ελάχιστο ή μηδαμινό ενδιαφέρον για οτιδήποτε άλλο. Επίσης, η έκφραση οποιασδήποτε μορφής προσβολής (για το σώμα, τα μαλλιά, την ηλικία, το σεξ)»

«Να είναι αποκλειστικά top ή bottom»

«Κάποιος που πάντα προσβάλει ή δεν σέβεται τα άλλα άτομα»

«Αδυναμία δέσμευσης»

«Να έχει απαιτήσεις και μη ρεαλιστικές προσδοκίες, ειδικά όταν η σχέση είναι καινούργια»

«Αυτοί που κάνουν τα πάντα για να σου αποδείξουν ότι δεν είναι σαν τους άλλους γκέι άνδρες. Ουσιαστικά, προσπαθούν υπερβολικά να ταιριάξουν με τη cishet κοινωνία, με το να αποφεύγουν οτιδήποτε σχετίζεται με τη γκέι ταυτότητα»

«Α, και οι γκέι τύποι που δεν υποστηρίζουν την ισότητα στον γάμο. Είναι οκ να μην το θες για εσένα, αλλά δεν είσαι σε θέση να αποφασίσεις για τα άλλα άτομα»

«Cis γκέι άνδρες που μισούν τους τρανς γκέι άνδρες, λες και θέλουμε να τους κοροϊδέψουμε για να είναι μαζί μας. Είναι πολύ συχνό τα τρανς άτομα να μην κάνουν coming out πριν να είναι απαραίτητο, γιατί είναι και θέμα ασφάλειας για να είμαστε ειλικρινείς»

«Ρεπουμπλικανός»

«Έλλειψη καλοσύνης».
Δες και αυτό!