Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ

16/12/2023
από
Το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Γκάζι, έξω από το γνωστό γκέι κλαμπ S-Cape, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων. Ωστόσο, το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 7:00 το πρωί στην οδό Ιάκχου. Οι τρεις τραυματίες βρίσκονταν στην πιτσαρία ακριβώς δίπλα από το κλαμπ, όταν πέρασε από δίπλα τους ένα μαύρο τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Τότε, για άγνωστους ακόμα λόγους, οι δύο παρέες λογομάχησαν, μέχρι που ένας άνδρας βγήκε από το τζιπ και άρχισε να πυροβολεί. Κατά τη διάρκεια του καυγά, συνέβησαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις νεαροί άνδρες.

«Ήταν 7:10 με 7:15. Ακούσαμε 3-4 πυροβολισμούς και τίποτα άλλο. Βγήκαμε έξω αλλά επειδή το κλαμπ ήταν στο στενό δεν είδαμε κάτι ούτε το αυτοκίνητο. Πελάτης που ήρθε πιο μετά στο μαγαζί είπε πως είδε ένα μαύρο τζιπ να αναπτύσσει ταχύτητα. Λίγο αργότερα ακούσαμε σειρήνες από ασθενοφόρα και περιπολικά», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι.

Επίσης, το κλαμπ γνωστοποίησε ότι δεν έχει καμία ανάμιξη με το περιστατικό, καθώς εκείνη την ώρα είχε ήδη κλείσει.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Πληροφορίες από Lifo.gr




Δες και αυτό!