Γιώργος Καρκάς: Στις 3 Μαρτίου η εισαγγελική πρόταση

0
8

Χρόνο για να εξετάσει ενδελεχώς όλα τα στοιχεία που αφορούν στη δίκη του Γιώργου Καρκά, προκειμένου να καταλήξει στην πρότασής της, ζήτησε η αρμόδια εισαγγελέας στη σημερινή συνεδρίαση της υπόθεσης.

Ως αποτέλεσμα, η δίκη διεκόπη για τις 3 Μαρτίου.

Το δικό της μήνυμα έστειλε μέσα από το Facebook, η αδερφή του Κατερίνα, η οποία έγραψε:

“Συνεχίζουμε με την πίστη ότι η αλήθεια στο τέλος θα βγει νικητής! Ευχαριστούμε θερμότατα όλο τον κόσμο που βρέθηκε και σήμερα κοντά μας!! Μας δίνετε δύναμη και φόρα να συνεχίσουμε να παλεύουμε”.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!