Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω «αχ Παναγία μου πάλι γκέι ξύπνησα»

0
686
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον έρωτα, την αποδραματοποίηση της ομοφυλοφιλίας, αλλά και το νέο έργο του, με τίτλο, «42497».

«Έγραψα το 42497, που παίζεται στο θέατρο ήβη, γιατί έφτασα σε ένα σημείο που εκφράζομαι πιο ελεύθερα, είμαι συνεπής στα πιστεύω μου και σε όσα θέλω να πω. Στο 42497 οι άνθρωποι ζουν 100-200 μέτρα κάτω από τη γη, σε έναν παγωμένο κόσμο, άλλα η καλοσύνη και η ενσυναίσθηση μπορεί να ανθήσει κι εκεί.

Από την παράσταση φεύγεις με μία γλυκιά μελαγχολία, άλλα ευτυχής για τα πράγματα τα οποία έχεις στη ζωή σου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Γράφω τη συνεχεία της σειράς Σέρρες, και παρόλο που δεν έχουμε κοντά μας τον Πάνο Νάτση, τον χαρακτήρα θα τον υποδυθεί ένας άλλος ηθοποιός», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την ομοφυλοφιλία. «Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε τη δραματικότητα από την ομοφυλοφιλία ως κατάσταση.

Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα. Σαφώς πρέπει να καταγράφεται και η δραματικότητα, γιατί οι gay στο πέρασμα του χρόνου έζησαν και ζουν μεγάλη καταπίεση, άλλα θέλω να υπάρχει και η χαρά», δήλωσε ο ίδιος.