Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν έχουν σκοπό να προστατεύσουν τα παιδιά μας»

09/10/2023
από
Ανάμεσα στις πολλές αντιδράσεις στα ομοφοβικά σχόλια του Αχιλλέα Μπέου, είναι κι αυτή του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο ηθοποιός αποφεύγοντας να απαντήσει άμεσα στον Δήμαρχο Βόλου, μίλησε για την ελλιπή προστασία των ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών και την ανάγκη να «μείνουμε ενωμένοι».

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος εξέφρασε τον θυμό και την απογοήτευση του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. «Ας μιλήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Για όλα όσα έχουμε ζήσει από παιδιά! Θα προσπαθήσουν και πάλι να μας σωπάσουν, να μας αμφισβητήσουν, να αλλοιώσουν ή να υποτιμήσουνε τα λόγια μας! Αφήστε τους! Εμείς όμως να μιλήσουμε!», έγραψε.

Σε δεύτερο story ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στα ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιά και στο μίσος που αντιμετωπίζουν (μιλώντας και για τον εαυτό του), χωρίς να τους προσφέρεται καμία προστασία. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μας προστάτευσαν όταν ήμασταν παιδιά! Μόνα μας άφησαν να αντιμετωπίσουμε το μίσος! Και σήμερα, που μεγαλώσαμε, δεν έχουν σκοπό να προστατεύσουν τα παιδιά μας! Τα αφήνουν χωρίς γονιό, χωρίς προστασία, χωρίς αναγνώριση».
Δες και αυτό!