Γιάννης Πουλόπουλος για δήλωση Γιώργου Παράσχου: «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό»

0
955
Μία ομοφοβική δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παράσχος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή τον ρόλο που έχει στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» προκάλε την αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανεφερε: «Δε θα πω ότι δεν φοβήθηκα τον ρόλο. Φαντάσου ότι έβλεπα φίλους μου γκέι που μου έδειχναν πώς να σπάει ο καρπός, πώς να σπάει η λεκάνη, πώς να κάνω το σταυροπόδι».

Μετά το τέλος του βίντεο, ο δημοσιογράφος του Alpha πήρε θέση, λέγοντας: «Τι είναι αυτό που ακούσαμε; Είναι δυνατόν να λέει ότι πήρε μαθήματα για το πώς να σπάει τον καρπό και πώς να κουνιέται από φίλους του γκέι; Το 2022 είναι δυνατόν ν’ ακούμε αυτά τα πράγματα; Είναι το λιγότερο άστοχο εν έτη 2022 να χρησιμοποιείται η έκφραση: “Με βοήθησαν οι γκέι να μάθω να σπάω τον καρπό μου και να κουνιέμαι”. Δεν μπορεί να μένουμε στο αν θα παίξει καλά τον ρόλο. Μένουμε στην έκφραση που χρησιμοποιεί», ενώ σε άλλο σημείο και με περισσότερη ένταση, υπογράμμισε: «Είναι ρατσιστικό και ομοφοβικό αυτό και λυπάμαι πολύ που το λέω. Είναι δυνατόν ρε παιδιά;»