αιβάζηςΣτην ερώτηση αν συνάντησε gay μοναχούς, κατά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, απάντησε ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης!

 «Όχι. είχα ακούσει περιστατικά όχι μόνο για ομοφυλόφιλους μοναχούς, αλλά και για άλλους που ασελγούν σε παιδιά ή παίρνουν τα χρήματα από το παγκάρι. Όσους μοναχούς συνάντησα εγώ τιμούσαν το ράσο που φορούσαν και όταν συζητούσες μαζί τους, μαγευόσουν».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!