Για την κατάργηση της ισότητας στον γάμο δεσμεύτηκε ο Παύλος Σαράκης

11/06/2024
από
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης, προχώρησε σε έντονα ομοφοβικά σχόλια και δήλωσε ότι αν εκλεγούν κυβέρνηση θα καταργήσουν άμεσα τον νόμο για την ισότητα στον γάμο.

Γνωστός για τις λοατκιφοβικές του θέσεις, ο Παύλος Σαράκης συνέδεσε την ισότητα με ό,τι υποτιθέμενα «λέει η φύση».  

«Εναντιωνόμαστε στη χορήγηση ειδικών προνομίων σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων. Ο γάμος είναι σύζευξη ανδρός και γυναικός, αυτό το λέει και η φύση και η θρησκεία. Είναι ο μηχανισμός αναπαραγωγής του ανθρώπινου είδους.

«Εμείς λέμε ό,τι λέει η φύση και επίσης λέμε ότι δεν πρέπει να χορηγηθούν ειδικά προνόμια. Θεωρούμε ειδικό προνόμιο ότι έχει χορηγηθεί στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στο δικαίωμα του γάμου, όπως είναι ειδικό προνόμιο να δοθεί η δυνατότητα υιοθεσίας από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Εμείς είμαστε αντίθετοι», πρόσθεσε ο ακροδεξιός βουλευτής.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι η ισότητα στον γάμο είναι αντίθετη στη φύση,  καθώς επίσης είπε ότι η κοινωνία έχει εκφυλιστεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Την αντίθεσή τους έχε εκφράσει η πλειοψηφία των πολιτών. Αυτά τα θέματα προτιμούμε να τα καθορίζει η φύση και όταν υπάρχει ο νόμος που πηγαίνει αντίθετα στη φύση, όταν υπάρχουν πολιτικά κόμματα που έρχονται σε αντίθεση με την κοινωνία, τότε σημαίνει πως  η Δημοκρατία μας δεν λειτουργεί ορθά.

«Με ενοχλεί η προπαγάνδα που γίνεται για τους ομοφυλόφιλους, ότι δηλαδή το ωραιοποιούν και θεωρούν ότι είναι κάτι φυσιολογικό.

«Υπάρχει ένας κοινωνικός εκφυλισμός. Τον βλέπουμε μέσα από την προώθηση της woke ατζέντας. Εμείς θέλουμε μια κοινωνία με υγιή πρότυπα. Θέλουμε τα πρότυπα να τα καθορίζει η φύση».

Κλείνοντας και απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή, ο βουλευτής υποστήριξε ότι αν η Ελληνική Λύση εκλεγεί κυβέρνηση θα καταργήσει άμεσα τον νόμο για την ισότητα στον γάμο, ενώ οι γάμοι οι οποίοι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, θα ακυρωθούν.
Δες και αυτό!