depp_5Ο Johnny Depp και η Amber Heard είναι αντιμέτωποι με την πρώτη μεγάλη κρίση του γάμου του, η οποία ακούει στο όνομα Tillet Wright και είναι η gay φίλη της Amber.

Όπως αναφέρει η Page Six της New York Post, η Wright φιλοξενείται εδώ και λίγες ημέρες στο σπίτι του ζευγαριού, ωστόσο το γεγονός πως η Heard είναι δηλωμένη bisexual περιπλέκει τα πράγματα. Τουλάχιστον για τον Johnny, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει στην σύζυγο του ότι δεν αισθάνεται καλά με την Tillet στο σπίτι.

Από την πλευρά της, η 29χρονη Amber δεν δείχνει να συγκινείται ιδιαίτερα έχοντας ξεκαθαρίσει στον Depp πως η φίλη της μπορεί να μείνει μαζί τους, ωστόσο μαρτυρίες θαμώνων σε club στην Tribeca μάλλον δικαιώνουν τον Johnny.

«Καθόντουσαν μαζί με άλλες ξανθιές μαζί στο τραπέζι. Πήγαιναν μαζί στο μπάνιο και δεν σταμάτησαν να πειράζουν η μια την άλλη», τόνισε αυτόπτης μάρτυρας στην New York Post.

Tillet Wright

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!