Η μεξικάνικη ζυθοποιία ονόματι «Μινέρβα» κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες στην αγορά της χώρας δυο νέες μπίρες με γεύση μελιού, τη «Σαλαμάντρα» και την «Περπλ Χαντ» οι οποίες φιλοδοξούν να κερδίσουν τις καρδιές των gay, των λεσβιών αλλά… και των τρανσέξουαλ!

Οι δύο αυτές μπύρες έχουν μια πρωτότυπη σχετικά ελαφριά γεύση (που προέρχεται από το συνδυασμό βιολογικού μελιού και βύνης) ενώ ούτε οι ονομασίες τους είναι τυχαίες καθώς η Σαλαμάνδρα είναι ένα δημοφιλές σύμβολο των gay κοινοτήτων ενώ το μωβ χέρι («Περπλ Χαντ» στα αγγλικά) θυμίζει τη διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των γκέι το 1969 στο Σαν Φρανσίσκο.

“Κυκλοφορούμε τα δυο αυτά προϊόντα αποκλειστικά στις γκέι κοινότητες της χώρας, με μεγάλο σεβασμό απέναντι σε αυτές”, τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Ντάριο Ροντρίγκεζ. Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιοι που σχολιάζουν κριτικά τον «δήθεν» σεβασμό και σημειώνουν ότι απλά η συγκεκριμένη ζυθοποιία αναζητεί τρόπους να σπάσει το μονοπώλιο των δύο μεγαλύτερων ζυθοποιιών της χώρας που ελέγχουν το 95% της αγοράς…

πηγή:www.star.gr

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.