Φώτης Σεργουλόπουλος: «Οι άνθρωποι που αγαπάμε το ίδιο φύλο δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί»

30/12/2022
από
Στην εκπομπή Μαμά-δες που μεταδίδεται κάθε Σάββατο από την ΕΡΤ1 με την Τζένη Θεωνά θα εμφανιστεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Σύμφωνα με ένα σχετικό απόσπασμα, ο παρουσιαστής θα μιλήσει για την περιορισμένη ελευθερία έκφρασης για τα ομόφυλα ζευγάρια καθώς και για την πατρότητα.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ήθελα να γίνω πάντα μπαμπάς. Μπορεί αν το έκρυβα από τον εαυτό μου ή το είχα αποκλείσει για εμένα ή είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου κι αυτό ωρίμασε. Υπάρχουν πολλά πράγματα στους άνδρες και στις γυναίκες που αγαπάμε το ίδιο φύλο ότι δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί να εκφράζουμε την αγάπη μας για το σύντροφό μας δημοσίως. Η ελευθερία της έκφρασης περιορίζεται, οπότε είχαμε μάθει να μην εκφραζόμαστε» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Να κρατήσεις αυτήν την εκπομπή άλλα 4-5 χρόνια. Έχω βάλει με τον εαυτό μου ένα στοίχημα. Στην εφηβεία να μην πάθει αυτό που μου λένε όλα. Α καλά στην εφηβεία θα σου λέει, θα το βουλώνεις και θα στα σπάει. Προσπαθώ να δω αν θα τα καταφέρω» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην Τζένη Θεωνά για τον γιο του.
Δες και αυτό!