Ο Δεκέμβριος πλησιάζει και σχεδόν όλοι μας έχουμε μια εορταστική διάθεση. Το τμήμα μόδας επέλεξε για τους αναγνώστες του οικονομικές προτάσεις σε πουλόβερ τα οποία θα σας κρατήσουν στη ζέστη.

Επιλέξαμε προιόντα από κατστήματα τα οποία βρίσκονται στις μεγάλες ελληνικές πόλεις αλλά και από ηλεκτρονικά καταστήματα για τους φίλους μας που μένουν σε μικρές πόλεις και θέλουν να έχουν πρόσβαση στα προιόντα αυτά.

Όπως πάντα, αυτό το άρθρο αποτελεί προτάσεις. Σας παρουσιάζουμε ιδέες που μπορεί να σας αρέσουν. Το πώς θα τις συνδυάσετε και αν θα τις ακολουθήσετε είναι επλογή σας.

Από σήμερα πάντως εμείς ξεκινάμε και τη σειρά μας με άρθρα για τις γιορτές. Θα ακολουθήσουν προτάσεις δώρων, προτάσεις για εορταστικό ντύσιμο και πολλές άλλες.

Περιμένουμε τα σχόλια σας εδώ και φυσικά στην σελίδα μας στο facebook.

 

 

 

asos.com
Selected @ asos.com
Zara
Superdry @ asos.com
Eleven Paris @ asos.com
Superdry @ asos.com
Nudie @ asos.com
H & M
Levi's
ZARA
ASOS.com
Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]