Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν σ΄αυτά τα ομοφοβικά αστειάκια

0
197

Ο Μάνος Παπαγιάννης κατά τη διάρκεια της καραντίνας πυρπόλησε τα social media με διάφορες αναρτήσεις. Στην τελευταία του μάλιστα χρησιμοποίησε ένα φίλτρο και αναρωτήθηκε για το “πόσο ομοφυλόφιλος είναι” σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (??).

View this post on Instagram

Ω να σου γ…. #funny #funnyvideo #funnyvideos

A post shared by Manos Papagiannis (@manospapagiannis) on

Ο ηθοποιός στη συνέχεια προσπάθησε να διασκεδάσει το αποτέλεσμα με ειρωνικό τρόπο, προκαλώντας την αντίδραση αρκετών στο instagram.

Ευτυχώς που υπάρχουν κι κάποιοι/ες που αντιδρούν σ΄αυτά τα ομοφοβικά αστειάκια.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!