Εξώδικο «Σπαρτιατών» στη Νατάσα Γιάμαλη

15/03/2024
από
Εκπρόσωποι του ακροδεξιού κόμματος «Σπαρτιάτες» έστειλαν εξώδικο στη δημοσιογράφο Νατάσα Γιάμαλη, καλώντας την να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό «επίγονοι των Χρυσαυγιτών».

Σε ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook η δημοσιογράφος για να αρνηθεί την ύπαρξη εκπομπής των «Σπαρτιατών» στο Kontra Channel, τους είχε αποκαλέσει «επίγονους των Χρυσαυγιτών». Τώρα, μέσα από το εξώδικο το ακροδεξιό κόμμα την καλεί να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό εντός τριών ημερών.


Ωστόσο, η Νατάσα Γιάμαλη υπογράμμισε ότι παραμένει αμετακίνητη, καθώς και ότι δεν πρόκειται να περιορίσει την αντιφασιστική της στάση, ενώ ανέφερε και άλλο ένα εξώδικο που έχει λάβει από μια ακροδεξιά προσωπικότητα, τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Νατάσας Γιάμαλη:

«Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε σε όλη τη δημοσιογραφική μου πορεία να έχω λάβει δυο εξώδικα. Ένα απο τον Κωνσταντίνο Πλεύρη κι ένα χθες από τους “Σπαρτιάτες” και τον Βασίλη Στίγκα. Ο ίδιος κι οι βουλευτές των “Σπαρτιατών” με καλούν να ανακαλέσω  εντός τριών ημερών τον χαρακτηρισμό “επίγονοι των χρυσαυγιτών” σε σχετική ανάρτηση μου για το κόμμα τους στις 2 Μαρτίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενημερώνω τον ίδιο, την κοινοβουλευτική του ομάδα αλλά και όσους στο μέλλον θεωρήσουν πως θα περιορίσω την σταθερά αντιφασιστική μου στάση, δράση και λόγο, πως παραμένω αμετακίνητη.

Εύχομαι απο καρδιάς, η “κηροζίνη” του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να αποδειχθεί νοθευμένο καύσιμο που αργά η γρήγορα θα οδηγήσει το όχημα σε ανεπανόρθωτη βλάβη».
Δες και αυτό!