Ένας πιλότος της Southwest Airlines χρησιμοποίησε πρόσφατα την ενδοεπικοινωνία του αεροπλάνου για να προειδοποιήσει έναν άγνωστο επιβάτη να σταματήσει να στέλνει ακατάλληλες φωτογραφίες στο κινητό του.

Το βίντεο του περιστατικού που κατέγραψε ο χρήστης του TikTok @teighmars έχει γίνει από τότε viral με πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές. 

Το σκηνικό έλαβε χώρα ενώ το τζετ της Southwest Airlines περίμενε στην άσφαλτο την αναχώρησή του για το Κάβο Σαν Λούκας του Μεξικού. Ο εξοργισμένος πιλότος ξεκαθάρισε από το πιλοτήριο του ότι αν δε σταματήσουν να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες δε θα απογειώσει το αεροσκάφος και θα φωνάξει την ασφάλεια.  

«Εδώ είναι λοιπόν η συμφωνία, αν αυτό συνεχιστεί όσο είμαστε στο έδαφος, θα πρέπει να πάω πάλι πίσω στην πύλη, όλοι θα πρέπει να κατέβουν, θα πρέπει να φέρουμε στην ασφάλεια και οι διακοπές σας θα καταστραφούν», προειδοποίησε ο πιλότος σε ένα viral βίντεο για την άθλια υπόθεση.   

Σε μια δήλωση στη NY Post, ένας εκπρόσωπος της Southwest Airlines δήλωσε:

«Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και των εργαζομένων είναι η υψηλότερη προτεραιότητα της Southwest Team ανά πάσα στιγμή. Όταν ενημερωθούν για ένα πιθανό πρόβλημα, οι υπάλληλοί μας το αντιμετωπίζουν για να υποστηρίξουν την άνεση όσων ταξιδεύουν μαζί μας.»