Εξαφανίστηκε η Δήμητρα της Λέσβου – Εκδόθηκε Silver Alert

1065

Εξαφανίστηκε από το Δρομοκαϊτειο, η Δήμητρα.

Δηλωμένη από τους συγγενείς με το όνομα που υπάρχει στο πιστοποιητικό γέννησης, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Silver Alert. Είναι σήμερα 64 ετών και εξαφανίστηκε στις 06/04/21.

Έχει γαλανά μάτια και ύψος 1,75μ. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Στα 14 της, η Δήμητρα μίλησε για ταυτότητά της στους γονείς της. Εκείνοι αντέδρασαν κλείνοντάς την σε ίδρυμα, κι όταν βγήκε της έριχναν κρυφά στο φαγητό ισχυρά φάρμακα. Δραπέτευσε στην Αθήνα όπου έζησε άστεγη για χρόνια, αλλά τελικά είχε γυρίσει στο χωριό του νησιού για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της – για 25 χρόνια.

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, είχε δεχθεί επιθέσεις και εισβολές από συμμορία ανηλίκων, μέσα στο σπίτι της, στη Σκάλα Συκαμνιάς της Λέσβου.