Εξάχρονο αγόρι σπάει τα έμφυλα στερεότυπα μέσω του χορού

153
Instagram
Ένας εξάχρονος χορευτής και influencer έχει γίνει viral στο TikTok επειδή ξεπερνάει τα έμφυλα στερεότυπα και αγκαλιάζει τον αληθινό εαυτό του.

Ο Brody ‘Boss Baby’ Schafer είναι ένα μικρό αγόρι με έντονη προσωπικότητα, και μεγάλο κοινό στα social media, και ειδικά στο TikTok.

Το μικρό παιδί δέχεται χιλιάδες θετικά σχόλια καθημερινά, καθώς αψηφά τα σεξιστικά στερεότυπα και τους έμφυλους ρόλους, και προβάλει τις ζωηρές χορευτικές του ικανότητες.

Το σύνθημα της οικογένειάς του είναι: «Πάντα έξτρα, ποτέ βαρετό», το οποίο, όπως λένε, αντικατοπτρίζει την πεποίθησή τους για αυτοέκφραση.

Η αγάπη του για το χορό προέρχεται από την αδελφή του, Dylan, η οποία τον μάθαινε να χορεύει με τις στολές της, τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε πάντα να φοράει. Οι δυο τους χόρευαν συνεχώς με τη μουσική του αγαπημένου soundtrack του Brody, αυτό από την παιδική ταινία Frozen.

«Είναι η ηρωίδα του», δήλωσε η μητέρα του, Danielle Schaffer. «Ήταν τόσο εύκολο γι’ αυτόν να φορέσει ένα από τα κοστούμια της και να διασκεδάσει.

«Όταν τον είδα να το κάνει πρώτη φορά, δεν μου φάνηκε καθόλου κακό. Είναι ένα παιδί, και απλά εξερευνά τον εαυτό του και διασκεδάζει».

Πέρα από τη θετικότητα και την αυτοπεποίθηση, ο Brody θέλει να αποδείξει ότι «και τα αγόρια μπορούν να κάνουν μπαλέτο».

Η Danielle δήλωσε ότι το περιεχόμενο του λογαριασμού τους στο TikTok αναδεικνύει την ομορφιά του να είναι τα παιδιά ο πραγματικός τους εαυτός, χωρίς μάσκες και φίλτρα.

«Να είστε εκεί και να είστε υποστηρικτικοί», είπε. «Να ξέρετε ότι δεν θα χωράνε όλα τα παιδιά σε αυτό το κουτί που η κοινωνία θεωρεί φυσιολογικό, γιατί δεν είναι.

«Τα παιδιά είναι όλα διαφορετικά, όμορφα μικρά αγγελούδια. Το καθένα ακολουθεί το δικό του μονοπάτι».

Τα τελευταία χρόνια, ο Brody έχει αποκτήσει πάνω από 788.000 followers μόνο στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου δημοσιεύει βίντεο με τον εαυτό του να χορεύει με τους φίλους και την οικογένειά του.

Κατάφερε μάλιστα να αποκτήσει μια διαφημιστική πινακίδα στην Times Square της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο διαφήμισης του οργανισμού υγείας και ομορφιάς Hydralyte.