Μία ξεχωριστή βραδιά Bingo Night με θεματική την Eurovision θα διοργανώσουν την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21:00 το ξενοδοχείο Brown Acropol και το creative boutique agency QUENVO.

Eurovision Bingo Night

Το Brown Acropol που αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο των Brown Hotels στην Ελλάδα και είναι εμπνευσμένο από τα θρυλικά cosmopolitan vibes των ‘60s καθώς κι από την αστική κληρονομιά της Αθήνας, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα ξεχωριστά event που διοργανώνει εντός του και αποτελούν πόλο έλξης του κοινού της πόλης.

Το creative boutique agency QUENVO έχει δει τις δημιουργικές του ιδέες να ταξιδεύουν εντός και εκτός συνόρων, αναπτύσσοντας συνεργασίες με κορυφαία Brands και Οργανισμούς.

Η ξεχωριστή βραδιά, που θα έχει θεματική τη Eurovision μία μόλις μέρα πριν τον μεγάλο τελικό, θα διεξαχθεί στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Brown Acropol στην Ομόνοια (Παναγή Τσαλδάρη, Πειραιώς 1), ενώ παρουσιάστρια του event θα είναι η γνωστή Drag Queen Filothei, που έχει μυήσει, φέτος, το κοινό της Αθήνας σε βραδιές Bingo, ενώ στα decks θα βρίσκονται οι Toucan Loops (G. Baira x C. Demetis).

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticketservices (Link) και αφορούν μόνο την είσοδο στο Show, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εισιτηρίων θα στηρίξει τις δράσεις της «Θετικής Φωνής».


Info

Eurovision Bingo Night

Παρασκευή 12 Μαΐου
Ώρα: 21:00

Ξενοδοχείο Brown Acropol
Παναγή Τσαλδάρη, Πειραιώς 1
Αθήνα 105 52