ΣΥΔΝΕΫ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Από τη στιγμή που το 2015 πρωτοακούσαμε την ένταξη της Αυστραλίας στο διαγωνισμό της Eurovision, όλοι μας είχαμε έναν ευσεβή πόθο: να δούμε την Kylie Minogue στη σκηνή του διαγωνισμού.

Αυτό φαίνεται πως φέτος ήρθε πιο κοντά από ποτέ. Σε συνέντευξή της στο 20minutes.fr, η Αυστραλέζα σουπερστάρ επιβεβαίωσε τις φήμες ότι η κρατική τηλεόραση της χώρας της, την έκανε την πρόταση να εκπροσωπήσει την Αυστραλία στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού, τον ερχόμενο Μάιο στη Στοχκχόλμη.

Η απάντηση της τραγουδίστριας ήταν η εξής: “Ήδη μου το πρότειναν, αλλά θα ήμουν πολύ νευρική για να το κάνω, νομίζω θα τρομοκρατηθώ, δεν νομίζω ότι είναι για μένα όλο αυτό”.

Βέβαια με τον διαγωνισμό στο Globen Arena της Στοκχόλμης, το περιβάλλον δεν θα ήτνα άγνωστο για αυτήν καθώς το 2008 εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο στάδιο.

Για τις γιορτές η Kylie ετοιμάζει διάφορα gigs / cocnerts με την αδερφή της Dannii. Και τώρα λέω εγώ, με το φτωχό σε βλαστοκύτταρα μυαλό μου: μήπως αφού η Kylie φοβάται, να στέλνανε την αδερφή της στο διαγωνισμό;