Ετοιμάζεται το sequel του «A Simple Favor»

29/03/2024
από
Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα, καθώς η Lionsgate και τα Amazon MGM Studios ανακοίνωσαν ότι έρχεται το sequel της κωμωδίας μυστηρίου του 2018 «A Simple Favor».

Στη δεύτερη ταινία επιστρέφουν οι πρωταγωνίστριες Anna Kendrick Blake Lively, με τον Paul Feig να παραμένει επίσης στη θέση του σκηνοθέτη. Ενώ επίσης θα συμμετάσχουν σχεδόν όλα τα μέλη του βασικού καστ της πρώτης ταινίας, συμπεριλαμβανομένων των Henry Golding, Andrew Rannells, Bashir Salahuddin, Joshua Satine, Ian Ho, και Kelly McCormack. Εν τω μεταξύ, η Jessica Sharzer του Nine Perfect Strangers, η οποία έγραψε την πρώτη ταινία, επιστρέφει επίσης, συνεργαζόμενη στο νέο σενάριο τόσο με τον Feig όσο και με τη Laeta Kalogridis (Shutter Island).

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Darcey Bell, η πρώτη ταινία ακολουθεί δύο μητέρες, τη Stephanie (Kendrick) και την Emily (Lively), οι οποίες δημιουργούν μια ασυνήθιστη φιλία. Καθώς οι δυο τους μαθαίνουν περισσότερα η μία για την άλλη, τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή όταν η Emily εξαφανίζεται ξαφνικά και η Stephanie ηγείται της προσπάθειας να την βρει, ανακαλύπτοντας στην πορεία κάποια κρυμμένα μυστικά.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, η νέα ταινία ακολουθεί «την επιστροφή της Stephanie Smothers (Kendrick) και της Emily Nelson (Lively), καθώς πηγαίνουν στο όμορφο νησί Κάπρι της Ιταλίας για τον υπερπολυτελή γάμο της Emily με έναν πλούσιο Ιταλό επιχειρηματία».

Ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «μαζί με τους λαμπερούς καλεσμένους» πρέπει να περιμένουμε κάποια δολοφονία, προδοσίες, και έναν γάμο με πολλές ανατροπές.

Καθώς η πρώτη ταινία τελειώνει με την Emily συλλαμβάνεται, φαίνεται ότι η νέα ταινία ενδεχομένως θα κάνει άλμα στο χρόνο και θα παρακολουθήσει τη ζωή της μετά τη φυλακή.

Προς το παρόν, η ταινία δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, δεδομένου ότι η παραγωγή ξεκινά την άνοιξη, είναι πιθανό να μην κυκλοφορήσει πριν από τα τέλη του 2024 ή τις αρχές του 2025.

Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τη Blake σε αυτόν τον απόλυτα σέξι ρόλο!

A SIMPLE FAVOR, Blake Lively, 2018.
Δες και αυτό!