Ερωτική εξομολόγηση μεταξύ δύο ανδρών στον «Παράδεισο των Κυριών»

01/02/2024
από
Μια συγκινητική σκηνή ερωτικής εξομολόγησης μεταξύ δύο ανδρών, παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Παράδεισος των Κυριών».

Συγκεκριμένα, οι δύο χαρακτήρες, ο Στέφανος (Βασίλης Βούνος) και ο Ρένος (Γιώργος Ζυγούρης), κάθισαν στον καναπέ και ξεκίνησαν να συζητούν για τα συναισθήματα τα οποία φαίνεται να έχουν ο ένας για τον άλλο.

«Ό,τι και να μου λες δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά! Αφού το ξέρω, το βλέπω ότι νιώθεις και συ το ίδιο», είπε αρχικά ο Στέφανος σε μια προσπάθεια να κάνει τον Ρένο να εκφράσει και εκείνος τι πραγματικά νιώθει.

Η σειρά διαδραματίζεται στην Αθήνα της δεκαετίας του 1960, μια εποχή όπου οι ομόφυλες σχέσεις βρίσκονταν στο περιθώριο και στην αορατότητα. Αυτό παρατηρούμε και στη συγκεκριμένη σειρά, με την εσωτερικευμένη ομοφοβία του Ρένου να μην τον αφήνει να αναπτύξει κάποια ερωτική σχέση με τον Στέφανο.

«Δεν έχει σημασία τι νιώθουμε! Πρέπει να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας, εντάξει; Ντρέπομαι! Ντρέπομαι πάρα πολύ, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Με αηδιάζω, με σιχαίνομαι», λέει συγκεκριμένα ο Ρένος.

«Γιατί; Είναι τόσο κακό πια να αγαπάει ένας άνθρωπος έναν άλλον άνθρωπο; Ένας άντρας έναν άλλον άντρα; Γιατί; Ποιον πειράζουμε; Ποιον ενοχλούμε; Γιατί να πρέπει να νιώθουμε κατώτεροι, άρρωστοι, ανώμαλοι επειδή απλά αγαπάμε;», του απαντάει ο Στέφανος.

Τα λόγια αυτά έκαναν τον Ρένο να λυγίσει λέγοντας: «Δεν έχεις καταλάβει. Δεν κατηγορώ τον κόσμο γιατί κι εγώ αυτό νιώθω. Ότι είμαι άρρωστος, ανώμαλος», και στη συνέχεια οι δύο άνδρες να αγκαλιάζονται μέχρι να τους διακόψει ο πατέρας του ενός.
Δες και αυτό!