Έρχεται η δεύτερη σεζόν της σειράς του Παπακαλιάτη «Maestro»

26/03/2024
από
Επιστρέφει στις οθόνες μας η δεύτερη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», η οποία προβάλλεται παγκοσμίως από το Netflix.

Τα καινούργια επεισόδια της σειράς του Mega είναι έτοιμα και θα προβληθούν για πρώτη φορά στις 16 Μαΐου. Η σειρά θα κάνει ταυτόχρονα πρεμιέρα και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την streaming πλατφόρμα του Netflix.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί με την Τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που όπως αναμένεται θα μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το Mega και το Netflix.

Η σειρά συγκίνησε τον κόσμο με την ωμή και ειλικρινή αναπαράσταση της ενδοοικογενειακής βίας, της ομοφοβίας αλλά και του έρωτα. Στο «Maestro» είδαμε ένα από τα ελάχιστα γκέι φιλιά στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και μια αφήγηση γύρω από την ομόφυλη συντροφικότητα και αγάπη, που τις περισσότερες φορές απουσιάζει.

Στη σειρά – την οποία υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης – πρωταγωνιστούν οι εξής ηθοποιοί: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη.
Δες και αυτό!