Επιτέλους ένα ελληνικό βίντεο κλιπ με θέμα ένα femme love story που τα βάζει με τη τοξική αρρενωπότητα

08/05/2018
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

*greek noun, gender neutral: babe, hot stuff, unicorn

Το “Someone Who Isn’t Me” αποτελεί ένα μουσικό πρότζεκτ 3 γυναικών από την Αθήνα: Marilena Orfanou (synths, composer — Berlin Brides, DJ Loo), Maria Hatzakou (drums — film producer at Haos Film) & Gina Dimakopoulou (guitar — Katrin the Thrill). Η ομάδα αγαπά τα αναλογικά toy-synth, τις χαοτικές κιθάρες, τα ψεύτικα βιολιά, τα γυναικεία φωνητικά και τα περίεργα ρυθμικά σχήματα 

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το βίντεο κλιπ για το single “Gomenaki”, το δεύτερο 7ιντσο τους που κυκλοφορεί από την Amour Records, το οποίο μας παρουσιάζει μία femme for femme ερωτική ιστορία με φόντο το σχολικό bullying. Ένα queer story line που τα βάζει με την τοξική αρρενωπότητα.

Someone Who Isn’t Me

Το πρώτο τους single, Never Find It γράφτηκε για τους τίτλους τέλους της βραβευμένης στο BFI London Film Festival ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη, Chevalier, καταδεικνύοντας  την στενή σχέτης της Loo (Berlin Brides), της Μαρίας (House Films) και της Τζίνας (Katrin the Thrill) με την synth pop και τον κινηματογράφο.

To πρώτο τους 7ιντσο, Stop And Remember/Leap Of Faith, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2017 από την Inner Ear στα πλαίσια του A Distant Victory Singles Club με συμμετοχή από Σtella και Coti K.


You can buy the track:
http://bit.ly/gomenaki-itunes
http://bit.ly/gomenaki-amazon

You can follow Someone Who Isn’t Me on:
https://facebook.com/swimtheband.page
https://instagram.com/swimtheband

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!