ΕΠΑΛ Ευόσμου
ΕΠΑΛ Ευόσμου

Έκρυθμη παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η κατάσταση έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου, όπου ομάδα περίπου 100 ατόμων έχει στήσει οδοφράγματα έξω από την είσοδο του σχολείου, το οποίο τελεί υπό κατάληψη.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εκτοξεύουν κροτίδες και πέτρες εναντίον των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ που βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να καλύψουν την κινητοποίηση.

Στο σημείο σήμερα υπάρχει αστυνομική παρουσία, σε αντίθεση με χθες, οπότε και οι κουκουλοφόροι δρούσαν ανενόχλητοι για περίπου μισή ώρα εκτοξεύοντας συνεχώς επιθέσεις με αντικείμενα στους δημοσιογράφους.

Οι κουκουλοφόροι στόχευσαν και τους Αστυνομικούς, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο. Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε σωματικό έλεγχο των ατόμων, κατά τη διάρκεια των προσαγωγών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Πρωινές ώρες σήμερα (Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2021), έξω από Επαγγελματικό Λύκειο στην περιοχή του Ευόσμου, που τελούσε υπό κατάληψη, συγκεντρώθηκαν περί τα 100-120 άτομα, τα οποία αρχικά απέκλεισαν τον δρόμο έμπροσθεν του σχολείου, ενώ στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων ρίπτοντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Ακολούθως, ορισμένοι εκ των συγκεντρωθέντων, πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί (38) προσαγωγές ατόμων.»

Δείτε τα βίντεο από το GrTimes: