Ένας οδηγός για την ασφαλή χρήση των butt plugs

0
2734
Υπάρχει ένας πολύχρωμος και απέραντος κόσμος παιχνιδιών πρωκτικού σεξ που μπορείτε να ανακαλύψετε, αλλά οι αρχάριοι θα ήταν σοφό να ξεκινήσουν με ένα butt plug. Αν βρεθήκατε εδώ, πιθανότατα αναρωτιέστε, τι είναι το butt plug;

Η σύντομη απάντηση είναι ότι πρόκειται για προσωπικά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί για να εισάγονται στο πρωκτό για σεξουαλική ευχαρίστηση. Αλλά πρόκειται να διευρύνουμε τις γνώσεις σας γύρω από αυτά.

Τα butt plugs είναι πρωκτικά sex toys σε σχήμα κώνου, που ξεκινούν στενά και γίνονται ευρύτερα μέχρι να στενέψουν ξανά στην άκρη.

Μπορεί να σκέφτεστε ότι τα butt plugs ακούγονται σαν δονητές, αλλά προορίζονται για να μένουν μέσα, ενώ οι δονητές χρησιμοποιούνται για διείσδυση μπρος-πίσω. Βρίσκουμε και τα δύο παιχνίδια ευχάριστα, για να είμαστε ειλικρινείς, αν και τα butt plugs είναι βολικά για αρχάριους στο πρωκτικό σεξ ή για οποιοδήποτε άτομο που προσπαθεί να χαλαρώσει πριν το bottoming. Αλλά ακόμα και οι πιο έμπειροι χρειάζονται διέγερση, ειδικά με ένα δονούμενο butt plug.

Δεν υπάρχει κυριολεκτικά ποτέ λάθος στιγμή για να χρησιμοποιήσετε πρωκτικά sex toys. Για αυτό σας δίνουμε κάποιες συμβουλές για να το κάνετε με προσοχή, ασφάλεια και ευχαρίστηση.

Πώς να χρησιμοποιήσεις με ασφάλεια ένα butt plug

Two different versions of a butt plug. one is more traditionally shaped like a spade, while the other has multiple levels of flare sizes.

Πρώτα η ασφάλεια και η άνεση, μετά ο οργασμός! Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τον τύπο του παιχνιδιού, την υγιεινή και τη λίπανση. Η εισαγωγή ενός ξένου αντικειμένου μέσα στο σώμα σας δεν είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να τα αποφύγετε.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πλέον ότι το μεγαλύτερο δεν σημαίνει πάντα και το καλύτερο. Το θέμα είναι πώς το χρησιμοποιείτε.

Διαλέγοντας το κατάλληλο butt plug

A man in a sex shop looking at the box of an adult toy

Δεν μπορούμε να σας πούμε εμείς τι θα πάρετε, αλλά τα αρχάρια άτομα στα butt plugs, ή στα πρωκτικά παιχνίδια γενικότερα, θα ήταν συνετό να ξεκινήσουν από μικρότερα και να ανεβούν προς τα πάνω. Η φιλοδοξία είναι σπουδαία, αλλά το να έχετε μια πρακτική στρατηγική για διεισδυτικό σεξ είναι ακόμα καλύτερο.

Θα βρείτε διάφορα χρώματα και παραλλαγές των butt plugs, αλλά χρησιμοποιείτε πάντα ένα παιχνίδι με διογκωμένη βάση, μεγάλο κρίκο ή κορδόνι έλξης. Πρέπει να επαναλάβουμε: θέλετε να χαθείτε στην απόλαυση και όχι το αντίστροφο.

Οι δονητές δεν έχουν αυτό το πρόβλημα επειδή τους κρατάτε στα χέρια σας όλη την ώρα. Να θυμάστε ότι η βιομηχανία των sex toys δεν ελέγχεται, οπότε πρέπει να πάρετε την ασφάλεια στα χέρια σας. Μην αγοράζετε τίποτα που να είναι κατασκευασμένο από πορώδη υλικά, τα οποία μπορεί να μην είναι ασφαλή για το σώμα. Η σιλικόνη είναι σχεδόν πάντα το ασφαλέστερο υλικό.

Η υγιεινή πριν τη χρήση

Πριν χρησιμοποιήσετε ένα butt plug, θα πρέπει να προετοιμαστείτε. Αν έχετε ξανακάνει πρωκτικό σεξ στο παρελθόν, πραγματοποιήστε την τυπική σας ρουτίνα.

Αν όχι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καταλάβετε τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Καλό είναι να διατηρήσετε μια δίαιτα με φυτικές ίνες και να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο για να κάνετε ντους (douche).

Ωστόσο, η προετοιμασία μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Αυτό που δεν αλλάζει όμως είναι η υγιεινή. Για αυτό, χρησιμοποιήστε μόνο sex toys που έχουν καθαριστεί και λάβετε τακτικά μέτρα για την απολύμανσή τους αμέσως μετά τη χρήση.

Χρησιμοποιείστε λιπαντικό πριν τη χρήση

a clear dildo with lube dripping down it

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό όταν βάζετε οτιδήποτε μέσα στον πρωκτό σας. Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο.

Ο πρωκτός είναι τόσο ευαίσθητος όσο και ευχάριστος, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος του σχισίματος και του πόνου, αν δεν υπάρχει λίπανση. Το σάλιο από μόνο του δεν λειτουργεί, και είναι ένας μύθος που έχει δημιουργήσει η βιομηχανία του πορνό.

Τα καλύτερα λιπαντικά είναι αυτά με βάση το νερό, ειδικά αν χρησιμοποιείτε παιχνίδια σιλικόνης. Επιλέξτε αξιόπιστες μάρκες και μην ντρέπεστε να ρωτήσετε τους φίλους σας για συστάσεις.

Πάρτε το χρόνο σας για να το τοποθετήσετε και εξασκηθείτε στην υπομονή

Αναπνεύστε! Χαλαρώστε, όλα θα πάνε καλά. Μετά το λιπαντικό, το επόμενο μέρος μπορεί να μην σας φαίνεται φυσικό αρχικά. Αλλά θα το συνηθίσετε.

Πάρτε μια άνετη θέση, όπως η πλάτη ή το πλάι, και ανοίξτε τα πόδια σας. Και μην σφίγγεστε!

Όσο πιο άβολα αισθάνεστε, τόσο πιο άβολα θα νιώθετε το butt plug. Το μυστικό για το bottoming είναι πραγματικά να αποδέχεστε και να καλωσορίζετε νοερά κάθε ίντσα που μπαίνει μέσα σας.

Πόση ώρα μπορείς να φοράς ένα butt plug

Μπορεί να ακούτε ιστορίες για ανθρώπους που φορούν butt plugs για ώρες κάθε φορά, ίσως όλη την ημέρα ή τη νύχτα, αλλά οι ειδικοί γιατροί συμβουλεύουν να μη φοράτε butt plug για περισσότερο από 30 λεπτά κάθε φορά.

Η μεγάλη διάρκεια μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς και σχισμές, καθώς και στην εμφάνιση αιμορροΐδων.

Μπορείτε λοιπόν να κοιμηθείτε με ένα butt plug μέσα; Λοιπόν, επειδή μπορείτε να το κάνετε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε. Είναι καλύτερο να τηρήσετε τα μέτρα ασφαλείας ώστε να το ευχαριστηθείτε χωρίς περιορισμούς.

Προκαλούν ευχαρίστηση;

Το αν ένα butt plug είναι καλό, έχει να κάνει με το κάθε άτομο. Αν δεν το γνωρίζατε ήδη, η διέγερση του προστάτη μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό.

Αμέτρητα άτομα λατρεύουν τα butt plugs και τα χρησιμοποιούν ενεργά. Για άλλα, μπορεί να μην είναι το ιδανικό sex toy.

Πέρα από τη διέγερση, υπάρχει μια αίσθηση «πληρότητας» που αρέσει στους ανθρώπους. Ο καλύτερος τρόπος για να το διαπιστώσετε όμως είναι να το δοκιμάσετε μόνα σας με ασφάλεια.

Και φυσικά, πάρτε αυτές τις συμβουλές και διαδώστε τις. Όλος ο πληθυσμός θα μπορούσε δυνητικά να απολαύσει τα butt plugs.