«Θα κρατήσει μια στιγμή ή μια ζωή;»

Αυτό είναι το μότο ενός νέου γκέι δράματος, που ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο. Το “Of An Age” είναι μια τρυφερή ταινία του Goran Stolevski, που διαδραματίζεται στην Αυστραλία. Ακολουθεί την ιστορία αγάπης δύο ανδρών, του Adam και του Kol.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η ταινία «διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1999, καθώς ένας 17χρονος Σέρβος, Αυστραλός ερασιτέχνης χορευτής βιώνει ένα απροσδόκητο και έντονο 24ωρο ερωτικό ειδύλλιο με τον μεγαλύτερο αδερφό ενός φίλου του».

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το τρέιλερ, ο Kol συμφωνεί να βοηθήσει τη φίλο του Ebony και εκεί συναντά τον αδερφό της Adam. Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος, αλλά έχει ημερομηνία λήξης. Οι δυο τους χωρίζουν – όμως ξανασμίγουν χρόνια αργότερα, φαινομενικά στον γάμο της Ebony. Θα μπορέσουν, όμως, να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν;

Η ταινία έχει συγκεντρώσει την προσοχή από όλο τον κόσμο – το τρέιλερ έχει αυτήν τη στιγμή πάνω από 1.4 εκατομμύρια προβολές σε μία μόνο μέρα. Αυτή μάλλον είναι μια ταινία που δεν πρέπει να χάσετε.

Το “Of An Age” κάνει πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου. 

Δείτε το τρέιλερ: