Ένα δικό μας (queer) μοντέλο… ambassador του νέου αρώματος Givenchy

1743

Πρόκειται για το πρόσωπο που μαζί με άλλο δύο κέρδισαν τις εντυπώσεις του οίκου Givenchy. 

Ο λόγος για τ@ Adam (αυτοπροσδιορίζεται ως non binary/genderqueer), που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του – Givenchy- αρώματος “Irresistible”.

Πριν λίγο καιρό ο διάσημος γαλλικός οίκος είχε προσκαλέσει τον κόσμο να στείλει ένα βίντεο με το οποίο θα παρουσίαζε τη μοναδικότητά του μέσω χορευτικών βίντεο.

“Υπάρχει μόνο ένας κανόνας”, ανέφερε το σχετικό κάλεσμα. “Θα πρέπει να αφεθείτε. Μέσα από το βίντεο είστε ελεύθεροι να κερδίσετε την πρόκληση και να συμμετάσχετε. Θα ακολουθήσετε τα βήματα του “πληρώματος” του Givenchy Parfums “Irresistible”: Fran Summers, Léa Elui, Larsen Thompson και Ambroise Mendy. Στη συνέχεια, οι νικητές θα γίνουν οι πρεσβευτές της επόμενης ψηφιακής καμπάνιας IRRESISTIBLE GIVENCHY”

Τα τρία πρόσωπα που κατάφεραν να κερδίσουν τον διαγωνισμό και να βρεθούν στην καμπάνια του IRRESISTIBLE είναι αυτά των Αdam, Maya & Sarah.

Χαιρόμαστε πολύ για τ@ Adam και ευχόμαστε τα καλύτερα!

Greece’s Next Queer Model

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!