Ένα ακόμα ομοφοβικό παραλήρημα από τον Δημήτρη Νατσιό

260
Ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός, εξαπέλυσε τον ομοφοβικό οχετό του, με στόχο την ήδη ομοφοβική τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για την ισότητα στον γάμο.

Με αφορμή τις δηλώσεις της πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, ο Δημήτρης Νατσιός εξέδωσε δελτίο τύπου, αναφερόμενος στα υποτιθέμενα «ΛΟΑΤΚΙ+ λόμπυ», και εκφράζοντας την αντίθεση του κόμματος σε «κάθε τύπου γάμο πλην του παραδοσιακού».

Διαβάστε ολόκληρο το ομοφοβικό παραλήρημα:

«Είναι προφανές ότι τα οργανωμένα λόμπυ τύπου ΛΟΑΤΚΙ+ δεν πρόκειται να αρκεστούν στην δυνατότητα συμφώνου συμβίωσης αλλά διεκδικούν τα πάντα:  γάμο, παιδιά, λογοκρισία των εναντιοφρόνων, κανονικοποίηση της παρέκκλισης και την συνακόλουθη διάλυση της κοινωνίας. Συνεχίζουν να προελαύνουν δια των ανθρώπων τους σε ΜΜΕ και κομματικούς μηχανισμούς, και γινόμαστε μάρτυρες μιας απίστευτα υποκριτικής ρητορικής που έχει σκοπό να τρομάξει και να φέρει σε θέση άμυνας όσους ακόμη υπερασπίζονται το αυτονόητο.

Κλήθηκα να απαντήσω σε πρόσφατη συνέντευξή μου στο …αποστομωτικό ερώτημα, το ακούσαμε κι από την αδελφή του πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη: «Αν σε ομόφυλο ζευγάρι υπάρχει το βιολογικό παιδί ενός και πεθάνει ο βιολογικός γονέας, το παιδί αυτό πηγαίνει στην πρόνοια, δεν έχει δικαίωμα να μείνει με τον άλλο γονιό, να τον κληρονομήσει, να πάρει τη διατροφή σε περίπτωση διαζυγίου». Τότε λοιπόν, ρωτάνε οι φαρισαίοι υποκριτές, τι θα γίνει με το παιδάκι αυτό, δεν πρέπει να το προστατεύσουμε;;;!!!

Σύμφωνα λοιπόν με το ανωτέρω σκεπτικό, αυτά είναι τα παιδάκια που αδικούνται στη σημερινή Ελλάδα από τον Νόμο και την αδιάφορη πολιτεία! Όχι τα παιδάκια που οι οικογένειές τους πλήττονται από τη φτώχεια που επιβάλλει η κυβερνητική πολιτική, ούτε τα παιδάκια που δεν μπορούν να βρούνε θεραπεία σε ένα δημόσιο σύστημα Υγείας κατεστραμμένο από τα Μνημόνια και δώθε (αλλά οριστικά την τελευταία τετραετία) ούτε τα παιδάκια που πέφτουν θύματα κυκλωμάτων παιδικής πορνείας (αλήθεια, τι έγινε η υπόθεση Μίχου; ) ούτε τα παιδάκια που μεγαλώνουν σε μια κοινωνία χωρισμένων ζευγαριών κι αφελληνισμένων σχολείων, ούτε ούτε… Ρωτήθηκαν τα παιδιά αν θέλουν να μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες;

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ως ΝΙΚΗ την απόλυτη αντίθεσή μας σε κάθε τύπου γάμο πλην του παραδοσιακού, για τους προφανείς λόγους που καθένας λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται. Και επαναλαμβάνουμε το γνήσιο ενδιαφέρον μας για όλα τα παιδιά της Ελλάδος, όπως το δηλώνει το κεντρικό μας σύνθημα: Παιδιά και Παιδεία!».

Με τη λέξη «Παιδεία» κλείνει το παραπάνω κείμενο, και εμείς αναρωτιόμαστε: Τα μέλη του συγκεκριμένου κόμματος τι παιδεία έλαβαν, που τα έκανε να εκφράζουν τέτοιο μίσος;