Έλιοτ Πέιτζ: αποκάλυψε ότι είχε polyamorous σχέση με την Κέιτ Μάρα

0
392
Το νέο βιβλίο του υποψήφιου για Όσκαρ Έλιοτ Πέιτζ, Pageboy: A Memoir πλέον κυκλοφορεί παντού και οι αναγνώστες έχουν μια καλύτερη εικόνα των σχέσεων που έκανε ο Πέιτζ, συμπεριλαμβανομένης τουλάχιστον μιας polyamorous σχέσης με ένα άλλο άτομο.

Τα απομνημονεύματα του Πέιτζ περιγράφουν τη σχέση του με την εικόνα του σώματός του και το φύλο του σε μια βιομηχανία που εστιάζει στην τοποθέτηση όλων των ατόμων εντός του έμφυλου δίπολου. Το τελευταίο βιβλίο του Καναδού ηθοποιού καταδύεται επίσης στην ανάπτυξη της κουήρ ταυτότητας του και στις σχέσεις που κάνει στην πορεία. Το Pageboy περιγράφει λεπτομερώς τη σχέση του με την ηθοποιό Κέιτ Μάρα, με την οποία έβγαινε το 2014, ενώ η Μάρα έβγαινε με τον ηθοποιό Μαξ Μινγκέλα.

«Το πρώτο άτομο που ερωτεύτηκα αφού είχε ραγίσει η καρδιά μου ήταν η Κέιτ Μάρα», έγραψε ο Πέιτζ. «Είχε ένα αγόρι εκείνη την εποχή, τον υπέροχο και ταλαντούχο Μαξ Μινγκέλα».

Σύμφωνα με τον απολογισμό του Πέιτζ, ο Μινγκέλα υποστήριζε τη Μάρα σχετικά με την επιθυμία της τελευταίας να βγαίνει με τον Πέιτζ. Ο ηθοποιός του Umbrella Academy αφηγήθηκε επίσης ότι η Μάρα είχε τότε πει ότι «δεν πίστευε ποτέ ότι θα μπορούσε να είναι ερωτευμένη με δύο ανθρώπους αλλά τώρα ξέρει ότι μπορεί».

Ο Πέιτζ πρόσθεσε ότι η σχέση έλαβε χώρα αμέσως μετά το coming out του ως γκέι και πως ήταν εξερεύνηση και για τον ίδιο.

«[Η σχέση] ήταν αμέσως μετά το coming out μου ως ομοφυλόφιλος και ήταν μια περίοδος εξερεύνησης αλλά και σπαραγμού», έγραψε ο Πέιτζ. «Νομίζω ότι η σχέση μου, ή όπως αλλιώς θέλετε να την ονομάσετε με την Κέιτ, συμπυκνώνει σε μεγάλο βαθμό μια συγκεκριμένη δυναμική στην οποία βρισκόμουν σταθερά, η οποία ήταν να ερωτεύομαι ανθρώπους που – νομίζω ότι πολλοί από εμάς το κάνουν αυτό – δεν είναι πλήρως διαθέσιμοι».

Αν και οι δύο τους τελικά δεν κατέληξαν μαζί, η Μάρα είναι παντρεμένη με τον συμπρωταγωνιστή της στο Fantastic Four, Τζέιμι Μπελ και ο Πέιτζ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη χορογράφο/χορεύτρια Έμμα Πόρτνερ. Ωστόσο, οι δύο τους παραμένουν στενοί φίλοι. Η Μάρα συνεχάρη δημόσια τον Πέιτζ όταν έκανε come out ως τρανς και θα συνοδεύσει τον Πέιτζ σε μία από τις ημερομηνίες της περιοδείας του βιβλίου του στο Λος Άντζελες.

«Νομίζω ότι η αγάπη και η φροντίδα που έχουμε ο ένας για τον άλλον είναι το δικό του ξεχωριστό πράγμα», έγραψε ο Πέιτζ. «Ξεχωριστό από την οικειότητα για την οποία γράφω».

Επιπλέον, ο Πέιτζ μιλάει για τη ερωτική του σχέση με την bi ηθοποιό Ολίβια Θίρλμπι από την εποχή που βρίσκονταν στα γυρίσματα της ταινίας Juno. Συζήτησε πώς «έμεινε έκπληκτος» τη στιγμή που είδε την ηθοποιό και συζήτησε τη χημεία τους. Μίλησε επίσης για τη διετή σχέση του με έναν ηθοποιό που δεν είναι out, τι του δίδαξε η εμπειρία αυτή και πώς ορκίστηκε να μην δημιουργήσει ποτέ ξανά μια τέτοια σχέση.

«Το να νιώθω κρυμμένος ήταν πάρα πολύ οδυνηρό. Αυτό ήταν αδύνατο και δεν ήταν καθόλου βιώσιμη σχέση. Και μου δίδαξε ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνω αυτό».

Pageboy: A Memoir (Απομνημονεύματα) κυκλοφορεί τώρα.