Στην εκπομπή του του Τάσου Τρύφωνος “Τετ Α τετ” εμφανίστηκε η Έλενα Ακρίτα, εκφράζοντας την άποψή της για το σύμφωνο συμβίωσης.

«Θεωρώ λίγο το σύμφωνο συμβίωσης, το ξέρω ότι μπορεί να σοκάρω. Έχω το δικαίωμα με τον άνθρωπο που αγαπώ να μοιραστώ και ένα είδος τελετής, γιατί είναι άλλο το σύμφωνο. Το σύμφωνο είναι έχα χαρτί νομικό. Η τελετή έχει αγάπη, είναι η επισφράγιση ενός έρωτα. Αυτό γιατί δεν έχουν το δικαίωμα να το ζήσουν; Το πλέον φασιστικό που έχει ειπωθεί είναι πως ότι θέλει να κάνει ο γκέι να το κάνει στο κρεβάτι του. Τότε πες μου και μένα ότι κάνω να το κάνω στο κρεβάτι μου. όχι, εγώ επειδή είμαι στρέιτ έχω περισσότερα δικαιώματα». 

Για την παιδοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε:

«Ναι. Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο για ένα παιδί, θα αντιμετωπίσει ρατσισμό, όμως ρατσισμό αντιμετωπίζει κι ένα παιδί υιοθετημένο, ένα παιδί που είναι παχύσαρκο, κοντό, ψηλό, υπερβολικό, οτιδήποτε».

https://youtu.be/Jx4-S0n0GVo?t=79

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!