Στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα θα διεξαχθεί από Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου μέχρι και Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 η έκθεση Χειροποίητων Δημιουργιών Handmade Dreams Για τρεις ημέρες η χειροτεχνία δίνει ραντεβού με την έμπνευση και τη δημιουργικότητα στο κέντρο της πόλης, όπου ταλαντούχοι χειροτέχνες συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν με τις υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες τους.

handmade-dreams-february-2016-poster-webΗ έκθεση που θα φιλοξενήσει περισσότερους από 100 χειροτέχνες δημιουργούς . Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση τις παραπάνω ημέρες από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους και όλες. Στην έκθεση Handmade Dreams οι επισκέπτες θα βρουν επιλεγμένα χειροποίητα είδη όπως ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη σπιτιού, εποχιακά, καλλυντικά, λικέρ και μαρμελάδες, βρεφικά & παιδικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Μας περιμένουνε προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα την ελληνική χειροτεχνία και τους ανθρώπους της! Περισσότερες πληροφορίες: www.handmadedreams.gr[email protected], Facebook: «Handmade Dreams», Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942599701

Χορηγός επικοινωνίας περιοδικό antivirus