Έκρηξη γεύσεων στο πιο συναρπαστικό πάρτι του Pulze. Λανσάρισμα του νέου iSENZIA με 3 γεύσεις που συναρπάζουν.

Στο πιο συναρπαστικό και πρωτοποριακό event που ξεχώρισε για την μοναδική γευστική και όχι μόνο εμπειρία που προσέφερε στους καλεσμένους της, παρουσιάστηκαν επίσημα οι νέες θερμαινόμενες ράβδοι τσαγιού iSENZIA στο Anassa City Events, στις 29 Ιανουαρίου 2024, οι οποίες ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στην κατηγορία των θερμαινόμενων προϊόντων.

Το νέο iSENZIA ανατρέπει τα δεδομένα και προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία με τη τη χρήση της συσκευής θέρμανσης PULZE. Οι θερμαινόμενοι ράβδοι νικοτίνης iSENZIA, χωρίς φύλλα καπνού, αλλά από ποικιλία φύλλων Oolong και πράσινου τσαγιού διαθέτουν τεχνολογία κάψουλας στο φίλτρο για πλούσια γεύση μόνο με ένα κλικ.

Το event περιστρεφόταν γύρω από τη γευστική εμπειρία των νέων συναρπαστικών γεύσεων iSENZIA: Καρπούζι, Μούρο και Μέντα.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Anassa City Events. Παράλληλα, η μουσική της εκδήλωσης ντύθηκε από το live performance των INCO, ενώ υπήρχαν πολλά διαδραστικά stations τα οποία πρόσθεσαν μια party διάσταση στο event.
Στο party παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 καλεσμένοι, ανάμεσα τους και η Χριστίνα Σάλτη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάκης Γαβαλάς και πολλοί άλλοι. Η λαμπερή Ελένη Τσολάκη, υποδέχτηκε τους καλεσμένους του event, παρασύροντας τους στο “Flavor that moves you” vibe της βραδιάς.

Την παραγωγή του event ανέλαβε η Webjar σε συνεργασία με την Outstand Communications.