Στις οργανώσεις Shout Out, Trans Equality Together και HIV Ireland θα πάνε όλα τα κεφάλαια από το φετινό Dublin Pride Run που έσπασε ρεκόρ.

Οι Dublin Front Runners ανακοίνωσαν ότι το φετινό Dublin Pride Run συγκέντρωσε πάνω από 68.308 ευρώ για φιλανθρωπικές ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις. Αυτό είναι το υψηλότερο ποσό που συγκεντρώθηκε ποτέ από την ετήσια εκδήλωση.

 Τα κεφάλαια έχουν μοιραστεί μεταξύ τριών κορυφαίων οργανισμών, των Shout Out, Trans Equality Together και HIV Ireland, με αποτέλεσμα κάθε φιλανθρωπική οργάνωση να λαμβάνει πάνω από 22.000 ευρώ.

Μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει το αποτέλεσμα, η ομάδα είπε: “Τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν θα κάνουν πραγματική διαφορά στις σημαντικές υπηρεσίες και το έργο που προσφέρουν προς τις ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητες στην Ιρλανδία. Αυτό είναι ένα ποσό ρεκόρ στην ιστορία του Dublin Pride Run μέχρι στιγμής και είχαμε επίσης τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων.”

Η δήλωση συνέχισε: “Αυτό πραγματικά κάνει τις καρδιές μας να λιώνουν. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν και συγκέντρωσαν χρήματα. Ευχαριστούμε όλους όσους αφιέρωσαν εθελοντικά τον χρόνο τους για να κάνουν τη φετινή εκδήλωση τόσο ξεχωριστή. Ήταν πραγματικά ένα Pride Run που θα το θυμόμαστε.”

Το ποσό συγκεντρώθηκε μέσω χορηγιών, με περισσότερους από 1.100 συμμετέχοντες.

Μιλώντας στην τελετή παρουσίασης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του HIV Ireland Stephen O’Hare είπε: «Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη χειρονομία από το Dublin Front Runners, που συγκεντρώνει ζωτικά κεφάλαια για να υποστηρίξει το συνεχές έργο των οργανισμών μας και αντιπροσωπεύει την καλή θέληση και την εξαιρετική γενναιοδωρία μιας ολόκληρης κοινότητας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.