Δουβλίνο: Άγρια επίθεση από ομάδα ανδρών σε τρεις drag queens

11/11/2022
από
Δουβλίνο
Δουβλίνο

Άλλη μια επίθεση σε βάρος ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων συνέβη στο Δουβλίνο, με τα θύματα, ευτυχώς, να επιβεβαιώνουν ότι είναι καλά.

Μια άγρια ​​επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου, όταν μια ομάδα ανδρών φέρεται να επιτέθηκε σε τρεις drag queens έξω από το κατάστημα Spar στην οδό Dame του Δουβλίνου.

Η επίθεση συνέβη έξω από το -όπως συχνά ονομάζουν- «γκέι Spar», όταν δύο από τις drag queens είχαν τελειώσει τις εμφανίσεις τους στο “The George” και επέστρεφαν στο σπίτι τους. Η drag queen Anita Hero, έγραψε ότι θυμάται ότι η Alexis McQueen είχε αλλάξει ρούχα, αλλά είχε ακόμα μακιγιάζ, ενώ η άλλη ερμηνεύτρια βρισκόταν σε πλήρη drag αμφίεση.

Δύο άνδρες, λοιπόν, τις είδαν και μάλλον «προσβλήθηκαν» από την εμφάνισή τους και τις ακολούθησαν έξω από το κατάστημα φωνάζοντας βρισιές. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες έγιναν περισσότεροι, ότι συνάντησαν κάποιους φίλους τους. Σύμφωνα με όσα πειργράφει η Anita, οι άνδρες άρχισαν να πετούν σακούλες με γυαλιά, όταν η Alexis μπήκε μπροστά για να τις προστατεύσει.

Η Anita αναφέρει ότι η Alexis υπέστη ένα μεγάλο κόψιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και ότι κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο. Στο Instagram story της, η Alexis διαβεβαιώνει ότι είναι καλά, αλλά προτρέπει την κοινότητα να είναι προσεκτική.

Αυτή η επίθεση είναι η πιο πρόσφατη από την κλιμάκωση της βίας κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στο Δουβλίνο και σε ολόκληρη την Ιρλανδία, με την κοινότητα να ζητά επειγόντως νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους. 
Δες και αυτό!