Ο Christian Hull, γκέι Αυστραλός podcaster με έδρα το Μπρίσμπεϊν, και TikToker (ο οποίος έχει πάνω από 1,6 εκατομμύρια ακόλουθους), άνοιξε μια νέα σελίδα OnlyFans.

Ο Hull ανακοίνωσε τη νέα σελίδα στις αρχές του νέου έτους στον λογαριασμό του στο Twitter, με μια γυμνή φωτογραφία του με τη λεζάντα: «Αυτός είναι πολύ πιθανό να γίνει ένας κολασμένος λογαριασμός για το OF. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πραγματικά αποτελεσματικά το Twitter. Είμαι εδώ κυρίως για πορνό. Έτσι, προτού ο Elon τον κατεβάσει, το χρησιμοποιώ για να προωθήσω την πιο πρόστυχη πλευρά μου».

Πρόσθεσε έναν σύνδεσμο με τον λογαριασμό του από κάτω, με δύο από τις καλύτερες λέξεις που μπορούσαν να ζητήσουν οι λάτρεις του OnlyFans: «Είναι δωρεάν».

Έγραψε ακόμη στο Twitter: «Ποτέ δεν χρησιμοποιώ τον φορητό υπολογιστή μου για πορνό. Μόνο το τηλέφωνό μου. Ήμουν σε ένα καφέ και άνοιξα τον φορητό υπολογιστή μου, ξεχνώντας ότι είχα προγραμματίσει να φτιάξω το περιεχόμενο του OnlyFans. Δεν κοιτούσα την οθόνη, αλλά το μενού. Για περισσότερο από 3 λεπτά σε πλήρη φωτεινότητα ήταν μια φωτογραφία μου [emoji μελιτζάνας] ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Hull (@christianhull)

 Ο Hull, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε τα 36α γενέθλιά του (και δημοσίευσε στο Twitter μια γυμνή φωτογραφία του για να το γιορτάσει), μίλησε, επίσης, για τη δυακολία του με την αντίληψη του σώματός του. «Από τη στιγμή που έφτασα στην εφηβεία μισούσα το σώμα μου. Το μισούσα. Ένιωθα χυδαίος και αηδιαστικός. Νόμιζα ότι κανείς δεν θα με έβρισκε ποτέ ελκυστικό».

Όσον αφορά τους ανθρώπους που έχουν μίσος για τον ίδιο και τους ανθρώπους που εξακολουθούν να τον θεωρούν μη ελκυστικό, είπε: «Δεν δίνω δεκάρα, αν νομίζεις ότι είμαι χοντρός, ή ότι υπάρχουν περισσότερα ψωμάκια πάνω μου, παρά σε ένα αρτοποιείο. Δεν είναι ότι δεν το γνωρίζω. Είμαι πολύ ενήμερος. Δεν με στεναχωρεί».

Έκλεισε το νήμα λέγοντας: «Θα το πω αυτό. Η αυτοπεποίθηση πάνω απ’ όλα είναι ένα πολύ ισχυρό και σέξι χαρακτηριστικό… Ελπίζω αυτές οι φωτογραφίες να σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε, ότι οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί και όσοι δεν είναι, παλεύουν με το δικό τους σώμα. Δεν μισούν εσάς, αυτό που μισούν είναι ο εαυτός τους».