Διπλή δολοφονία κουήρ ζευγαριού σε κάμπινγκ από κάποιον «περίεργο»

26/08/2021
από

Ένα νεόνυμφο ζευγάρι που κατασκήνωνε με βαν βρέθηκε νεκρό την περασμένη εβδομάδα στη Γιούτα και η αστυνομία αναζητά έναν άντρα με «περίεργη» συμπεριφορά, ο οποίος είχε αναφερθεί νωρίτερα από το ζευγάρι ότι «μας έχει φρικάρει.»

Τα πτώματα των Crystal Turner και Kylen Schulte, 38 και 24 ετών αντίστοιχα, βρέθηκαν στην περιοχή South Mesa του La Sal Loop Road στο Grand County. Το ζευγάρι είχε εξαφανιστεί για τέσσερις ημέρες και ένας φίλος της οικογένειας ανακάλυψε τις σορούς τους μέσα στο βαν τους, την Τετάρτη 18 Αυγούστου.

Η Schulte είχε δημοσιεύσει νωρίτερα φωτογραφίες στο Facebook της βαν που χρησιμοποιούσαν για κατασκήνωση στην περιοχή.

Το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Grant ανέφερε ότι η προκαταρκτική έρευνα του Ιατροδικαστικού Γραφείου «διαπίστωσε ότι η αιτία του θανάτου οφείλεται σε τραύματα από πυροβολισμό.»

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και το Γραφείο Έρευνας της Γιούτα εργάζονται με το Γραφείο του Σερίφη για να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας των Kylen Schulte και Crystal Turner, αφού οι δύο τους βρέθηκαν νεκρές στο βαν τους, ενώ είχαν εξαφανιστεί για τέσσερις ημέρες όταν βρίσκονταν σε ένα κάμπινγκ στη Γιούτα.

«Απλά να ξέρετε ότι κάνουν όλα όσα μπορούμε να κάνουμε. Γι’ αυτό ζητήσαμε τους πρόσθετους πόρους. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα πράγματα γίνονται εμπεριστατωμένα. Τα κάνουμε ολοκληρωμένα και σωστά» , δήλωσε ο Σερίφης του Grand County Steven Ο White στον τηλεοπτικό σταθμό KSTU του Salt Lake City.
Δες και αυτό!