Διονύσης Αλέρτας: «Παλιά εμείς το bullying το λέγαμε χαβαλέ»

21/01/2022

Συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας το πρωί της Παρασκευής. Σε αυτήν ο γνωστός pastry chef εξέφρασε την δική του άποψη για το bullying.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Αλέρτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παλιά εμείς το bullying το λέγαμε χαβαλέ. Δηλαδή στο σχολείο να μας κοροϊδέψουν, να κοροϊδέψουμε, να χτυπήσει ο ένας τον άλλον πάνω στην πλάκα για εμάς αυτό ήταν χαβαλές. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δεχτεί bullying. Μπορεί να μου το έχουν κάνει αλλά εγώ το πήρα σαν χαβαλέ».

Σχόλιο: Η δικαιολογία “έλα, μωρέ χαβαλέ κάναμε” είναι από τις πιο δημοφιλείς μεταξύ αυτών που εκφοβίζουν ΛΟΑΚΙ+ άτομα. 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!