Δικαστής με λογαριασμό στο OnlyFans απολύθηκε για «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά»

0
3344
Ένας δικαστής από τη Νέα Υόρκη που διατηρούσε λογαριασμό στο OnlyFans, απολύθηκε πρόσφατα λόγω «αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς».

O 33χρονος Gregory A. Locke ήταν δικαστής διοικητικού δικαίου, σύμφωνα με τη New York Post. Στον ελεύθερο χρόνο του ο Locke δημοσιεύει περιεχόμενο για ενηλίκους στον λογαριασμό του στο Twitter, με συνδέσμους που οδηγούν στο OnlyFans του. Στο Twitter έχει πάνω από 160.000 ακόλουθους.

Στο βιογραφικό του στο OnlyFans, ο Locke περιγράφει τον εαυτό του ως «επαγγελματίας τη μέρα… καθόλου επαγγελματίας τη νύχτα.. πάντα ερασιτέχνης, πάντα πρόστυχος».

Πέρα από το σεξουαλικό υλικό, ο Locke ανεβάζει στο Twitter και αρκετά πολιτικά σχόλια με έντονους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όταν για παράδειγμα η Δημοτική Σύμβουλος, Vickie Paladino, επέκρινε τις εκδηλώσεις στις οποίες drag queen διαβάζουν παραμύθια, ο Locke απάντησε με ένα tweet γράφοντάς της: «choke on a d-k».

Ήταν η Paladino που υπέβαλε καταγγελία για τον Locke. Αυτό οδήγησε και στην απόλυση του.

«Αυτή η πόλη πρέπει να έχει απόλυτη πίστη στα δικαστήρια της σε κάθε επίπεδο και η πρόσληψη ατόμων όπως ο κ. Locke σε θέσεις νομικής εξουσίας απλώς διαβρώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στον επαγγελματισμό και την αμεροληψία των θεσμών μας», είπε η Paladino στην The Post.

Ο Locke φέρεται να απολύθηκε για «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά». Σύμφωνα με τους κανόνες συμπεριφοράς της πόλης: «Ένας δικαστής διοικητικού δικαίου της πόλης διεξάγει όλες τις εξωδικαστικές δραστηριότητές του έτσι ώστε να μην δημιουργούν εύλογες αμφιβολίες για την ικανότητα του δικαστή διοικητικού δικαίου της πόλης να ενεργεί αμερόληπτα».