Διδυμότειχο: Αντιδήμαρχος μπέρδεψε την ισότητα των φύλων με την ισότητα στον γάμο

22/03/2024
από
Πιστός στην «αντί-woke» ατζέντα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Διδυμότειχου, Αξιώτης Καμπρούδης, μπέρδεψε την ισότητα των φύλων με την ισότητα στον γάμο και καταψήφισε συγκρότηση επιτροπής.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, πρωταγωνιστής της υπόθεσης ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αξιώτης Καμπρούδης, από τα βασικά στελέχη της νέας δημοτικής αρχής του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου. Σε συνεδρίαση για την ψήφιση ενός τυπικού θέματος, τη συγκρότηση Επιτροπής για την Ισότητα των Φύλων από την αντιδήμαρχο Στέλα Θεοδοσίου Ζυγογιάννη, προέκυψε μια σχετικά ήπια (ομοφοβική) αντιπαράθεση).

Όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίο, Χρήστος Δερμεντζόγλου, ρώτησε πριν την ψηφοφορία αν υπάρχει κάποια τοποθέτηση, ο αντιδήμαρχος πήρε τον λόγο και δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το θέμα αυτό.

Όπως φαίνεται και από τον διάλογο, ο ίδιος μπέρδεψε την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων με την πρόσφατη ψήφιση του νόμου για την ισότητα στον γάμο και επικαλέστηκε μέχρι και τον Μάκη Βορίδη για να δικαιολογήσει τη στάση του. Τα παρευρισκόμενα άτομα προσπάθησαν με δυσκολία να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Καμπρούδης: Κύριε Πρόεδρε αυτό το θέμα δεν το ψηφίζω εγώ. Δεν συμφωνάω με αυτό. Ξεκάθαρα πράγματα.

Τοκαμάνης (δήμαρχος): Καλά που είσαι και εσύ και κάνεις λίγο αντιπολίτευση. Μπράβο (γέλια).

Καμπρούδης: Όχι αντιπολίτευση. Την στιγμή που δεν το ψήφισε για παράδειγμα ο Βορίδης, θα το ψηφίσω εγώ; Στυλιανίδης; Κάτσε. Έχουμε και ένα όνομα.

Στέλα Θεοδοσίου: Προφανώς κάτι παρανοήθηκε. Για την ισότητα των δύο φύλων μιλάμε.

Καμπρούδης: Δεν το ψηφίζω εγώ αυτό, τελείωσε.

Τοκαμάνης: Αντιδήμαρχε, άλλο θέμα είναι αυτό. Αλήθεια.  Εκεί ήταν για την ισότητα των ανθρώπων. Όλοι είμαστε ίσοι. Εδώ είναι το φεμινιστικό κίνημα (γέλια).

Καμπρούδης: Για να έχουμε ίδια δικαιώματα δηλαδή;

Δερμεντζόγλου: Οι άνδρες με τις γυναίκες όμως.

Καμπρούδης: Δηλαδή φέραμε το ’81 πίσω.

Τοκαμάνης: Ίδια δικαιώματα δεν έχουμε με τις γυναίκες; Νομίζω πρέπει να το ψηφίσεις.

Καμπρούδης: Α, εντάξει. Γιατί αν ήταν το φύλο, όχι δεν το ψηφίζω.

Τοκαμάνης: Χαίρομαι που ακούει και καταλαβαίνει. Μπράβο αντιδήμαρχε.
Δες και αυτό!