Διακόπηκαν τα γυρίσματα του Rupaul’s Drag Race UK λόγω του κορονοϊού

26/08/2020
από
γυρίσματα του Rupaul's Drag Race UK
Γυρίσματα του Rupaul's Drag Race UK

Το BBC Three επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Rupaul’s Drag Race UK διακόπηκαν στη μέση λόγω της πανδημίας, ωστόσο το κανάλι ελπίζει να τα ολοκληρώσει, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μιλώντας σε πάνελ στο διαδικτυακό φεστιβάλ Edinburgh TV Festival, η BBC Three Controller Fiona Campbell, δέχτηκε ερώτηση σχετικά με το κατά πόσο ισχύει ότι τα γυρίσματα του Rupaul’s Drag Race UK διακόπηκαν στη μέση λόγω του lockdown.

“Ναι, είναι αλήθεια, τα γυρίσματα του διακόπηκαν στη μέση, κι αυτή τη στιγμή η ομάδα μαζεύεται” , δήλωσε λέγοντας ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν, όσο πιο σύντομα γίνεται.

“Νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι όλα παραμείνουν καλά και τα πράγματα είναι σταθερά στο UK, όπως είμαστε τώρα, και θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του χρόνου. Αλλά ναι, η ομάδα μαζεύεται όσο μιλάμε” .

Ο Alan Carr είχε δηλώσει νωρίτερα, ότι μέσα στον χρόνο δούλευε πάνω στη δεύτερη σεζόν, η οποία είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από την πρώτη.

“Η Michelle Visage είχε διπλάσιες αιτήσεις φέτος, οπότε νομίζω θα πάει προς τα πάνω” .

Περιμένουμε πως και πως τη δεύτερη σεζόν της σειράς, και να δούμε στις οθόνες μας πώς το lockdown, επηρέασε τα άτομα που συμμετέχουν και την παραγωγή.

https://avmag.gr/124440/drag-queens-apo-to-rupaul-s-drag-race-fonazoyn-quot-black-lives-matter-quot/
Δες και αυτό!