Μια μέλλουσα νύφη ανέβαλε τον γάμο, όταν ο αρραβωνιαστικός της έδειξε πλήρως την ομοφοβία του πριν από το γάμο τους.  

Η επιθετικότητα κατά των ομοφυλοφίλων του γαμπρού στράφηκε προς τον ίδιο του τον αδερφό και, προφανώς δεν μπορούμε να κρίνουμε ολόκληρο τον χαρακτήρα ενός ατόμου με βάση μια ανάρτηση στο Reddit, αλλά αν αυτό δεν είναι ένα τεράστιο red flag, τότε δεν ξέρουμε τι είναι.

 Η ιστορία προέρχεται από την αδερφή του γαμπρού, μια επαγγελματία διοργανώτρια γάμων, η οποία αρχικά είχε συμφωνήσει να προγραμματίσει τον γάμο του αδελφού της δωρεάν. 

 Για χάρη της ιστορίας της, αναφέρεται στον στρέιτ αδερφό της που παντρεύεται ως «B» και στον μικρότερο, γκέι αδερφό τους ως «J». 

 «Όλα πήγαιναν πολύ καλά μέχρι ίσως μιάμιση εβδομάδα πριν από τον γάμο, όταν ο B μου είπε να αφαιρέσω τον μικρό μας αδερφό (J) από τη λίστα καλεσμένων», έγραψε. 

 Συνέχισε: «Προσπάθησα να τον ρωτήσω γιατί, αλλά η μόνη απάντηση που θα μου έδινε είναι ότι ο J ήταν «πεισματάρης και εγωιστής». Φυσικά, έπρεπε να ρωτήσω τον J σχετικά με αυτό, κι αυτό που έμαθα είναι ότι ο B εμφανίστηκε στο διαμέρισμα του J και προσφέρθηκε «να επιτρέψει στον J να παρευρεθεί στον γάμο του, όσο δεν συμπεριφέρεται τόσο γκέι». Ο J φυσικά προσβλήθηκε και είπε στον B “άι και γ@#$@…” κάτι που πιθανότατα τον οδήγησε στο να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει ότι δεν τον προσκαλέσει.” 

Μετά από αυτό, η κοπέλα αποφάσισε να ακυρώσει τη γενναιόδωρη προσφορά της να προγραμματίσει τον γάμο δωρεάν. 

«Αποφάσισα ότι το να μην προσκαλέσουμε τον J στον γάμο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ότι δε θα συνεχίσω να βοηθάω τον Β, αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται σκατά στον μικρό μας αδερφό. Έστειλα, λοιπόν, στον Β όλες τις πληροφορίες για όλα όσα σχεδίαζα μέχρι εκείνο το σημείο, τις επαφές για τον χώρο, το catering, τη διακόσμηση, τα πάντα. Τότε, του είπα ότι αν θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται στον J έτσι τότε θα πρέπει να σχεδιάσει τον γάμο του μόνος του, γιατί δε θα το κάνω». 

 Στη συνέχεια, ο γάμος αναβλήθηκε επ’ αόριστον και όλη η οικογένειά της πιστεύει ότι φταίει αυτή. «Όταν προσπάθησα να εξηγήσω, άκουσα ανθρώπους να μου λένε ότι δεν έπρεπε να κάνω κάτι τόσο δραστικό για έναν μικροκαυγά μεταξύ των αδερφών». 

 Αλλά… ανατροπή! Δεν ήταν αυτό το σημείο που μίλησε το κάρμα, αν και η στάση της αδελφής απέδωσε. Αποδείχτηκε όμως ότι η αναβολή δεν έχει καμία σχέση με τη διαδικασία του σχεδιασμού του γάμου. 

 «Η αρραβωνιαστικιά του Β είπε σε όλους ότι ήταν εκείνη που αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο και όχι επειδή δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τον προγραμματισμό. 

 «Είπε ότι «αυτή η τρέχουσα κατάσταση με τον J έχει αναδείξει κάποια προβλήματα του παρελθόντος στη σχέση τους» και ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μιλήσει στον Β γι’ αυτό και να σκεφτεί πριν δεσμευτεί πλήρως και τον παντρευτεί».