«Δεν χρειάζομαι την άδεια του συντρόφου μου για να ανεβάσω μια γυμνόστηθη φωτογραφία στο Instagram»

2
1258
Σε μια ανάρτηση στις 9 Αυγούστου στο r/askgaybros στο Reddit, ένας 18χρονος έγραψε για την αντίδραση του συντρόφου του όταν δημοσίευσε μια γυμνόστηθη φωτογραφία του στο Instagram, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του. 

«Δούλεψα πολύ το σώμα μου αυτό το καλοκαίρι και ήμουν πολύ χαρούμενος με τα αποτέλεσμα», εξήγησε. «Για πρώτη φορά ένιωσα άνετα με το σώμα μου».

Σύντομα, όμως, έλαβε ένα μήνυμα από το σύντροφό του για το ότι δεν πρέπει να δημοσιεύει τέτοιες φωτογραφίες χωρίς την έγκρισή του. «Ήμουν μπερδεμένος και τσαντισμένος με αυτό που μου είπε», έγραψε ο 18χρονος. «Δεν είναι ότι δημοσίευσα μια εντελώς γυμνή φωτογραφία μου στα social media και δε χρειάζομαι την άδειά του για να το κάνω».

Και αυτή δεν είναι καν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο: «Κάτι παρόμοιο συνέβη πριν από μια εβδομάδα πριν φύγω για διακοπές. Τον συνάντησα για μεσημεριανό, και είχε πολύ ζέστη, οπότε αποφάσισα να φορέσω ένα φανελάκι και ένα σορτς. Δεν του άρεσε αυτό που φορούσα και μαλώσαμε γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, δύο άντρες που κάθονταν δίπλα στο τραπέζι μας με κοιτούσαν. … Είπε ότι πρέπει να προσέχω τι φοράω».

«Ανασφάλεια… πολύ», σχολίασε ένα άτομο.

Κάποιος άλλος έγραψε: «Όχι μόνο ανασφάλεια. Ξεκάθαρα πιστεύει ότι ο σύντροφός του του “ανήκει”, λες και είναι ιδιοκτησία του».

Ένας άλλος χρήστης του Reddit δημοσίευσε τέσσερα emoji με μια κόκκινη σημαία, ως προειδοποίηση, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Υποψιάζομαι ότι οι επόμενες ενέργειες του φίλου σου θα είναι να περιορίσει αυτά που διαβάζεις και να παρακολουθείς, να απαιτεί να παίρνεις την άδειά του για να μπεις στο internet καινα βγαίνεις από το σπίτι μόνο όταν συμφωνεί σε αυτό. Αυτό είναι τρέλα. Απομακρύνσου από αυτόν τον κτητικό άνθρωπο σήμερα».

Σε μια άλλη ανάρτηση, ο 18χρονος είπε ότι ο φίλος του είναι 24… και ότι προς το παρόν αγνοεί τις κλήσεις και τα μηνύματα του.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πας καλά; Από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι τον απάτησε; Το ότι απλά θέλησε να ανεβάσει φωτογραφία/ες χωρίς μπλουζάκι; Να τον κρατάει δεμένο στο σπίτι λοιπόν.

  2. Εγώ είμαι με τον 24χρονο. Αν δεν το ελέγχεις το 18χρονο δε θα χωράς να περάσεις από την πόρτα. Ακούς εκεί, έκανε γυμναστική και αμέσως τα βυζάκια έξω ο ποζεράς. Χώρισε τον να πάει στον διάτανο και σου βρίσκω εγώ ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά!

Comments are closed.