Δέκα διάσημα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια που ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2023

372
Ενώ μέσα στη χρονιά είδαμε αρκετούς χωρισμούς διασημοτήτων, όπως αυτόν του Ricky Martin με τον Jwan Yosef, πολλά άλλα διάσημα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα ξεκίνησαν τις σχέσεις τους. Μάλιστα κάποια από αυτά κατέληξαν να αρραβωνιάζονται ή και να παντρεύονται. Δείτε, λοιπόν, τα δέκα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια που βρήκαν την αγάπη το 2023!

Brian J. Smith και Matt Consalvo

https://www.instagram.com/p/CyhLgM5LRzb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8d82677d-e36c-44b7-9646-91bfe63cefac&img_index=1

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή μέσω κάποιων stories στο Instagram. Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός Brian J. Smith, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά Sense8, έκανε coming out ως γκέι το 2019.

Sophia Bush και Ashlyn Harris

Ashlyn Harris and Sophia Bush

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός ξεκίνησε να βγαίνει με τη γνωστή ποδοσφαιρίστρια λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της.

Zane Phillips και Froy Gutierrez

Οι ηθοποιοί ξεκίνησαν να βγαίνουν νωρίτερα φέτος. Ο Froy Gutierrez, γνωστός από το Cruel Summer και Hocus Pocus 2, επιβεβαίωσε τη σχέση, δημοσιεύοντας τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram.

Reneé Rapp και Alissa Carrington

Μετά από πολλές φημολογίες για το ότι βρίσκονται σε μια κουήρ σχέση, οι δυο τους έκαναν τη σχέση τους γνωστή με διάφορα βίντεο στο TikTok, αλλά και με μια χιουμοριστική φωτογραφία στο Instagram.

Lukas Gage και Chris Appleton

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2023. Από τότε, και μέσα σε λίγους μήνες, αρραβωνιάστηκαν, και παντρεύτηκαν στο Las Vegas, με την Kim Kardashian παρούσα.

Lily Rose-Depp και 070 Shake

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τη σχέση της με την ράπερ o70 Shake τον Μάιο, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες των δυο τους, στο Instagram.

Keiynan Lonsdale και Άγνωστος Χ

https://www.instagram.com/reel/CxBqkxEhGIm/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e343fd53-ea1d-42cb-a59f-820296222ec7

Αν και δεν ξέρουμε ακριβώς το πρόσωπο με το οποίο είναι μαζί, ο Keiynan Lonsdale αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με ένα μυστικοπαθές βίντεο στο Instagram. Ίσως μάθουμε περισσότερα σύντομα…

Eva Reign και Άγνωστο Ψ

Μια ακόμα μυστικοπαθής αποκάλυψη για το 2023, ήταν αυτή της Eva Reign, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με εκείνη και ένα άλλο άτομο, σε τρυφερές στιγμές.

Carl Nassib και Søren Dahl

Ο αθλητής Carl Nassib δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2023, αν και οι φήμες είχαν ξεκινήσει μήνες πριν. Ο Nassib είναι σε σχέση με τον ολυμπιακό κολυμβητή Søren Dahl.

Gabby Windey και Robby Hoffman

Μόνο οι αληθινοί fans των τηλεοπτικών ριάλιτι θα γνωρίζουν το συγκεκριμένο duo. Η Bachelorette Gaby Windey εξέπληξε πολύ κόσμο, όταν ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε μια κουήρ σχέση. Τον Αύγουστο, η Windey αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με με την κωμικό και συγγραφέα Robby Hoffman.