Δείτε τον Matt Bomer και τον Jonathan Baily να φλερτάρουν στο Fellow Travelers

118
Η πολυαναμενόμενη κουήρ σειρά μικρού μήκους του Showtime, Fellow Travelers, θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στη μικρή οθόνη. Μέχρι τότε ας δούμε ένα σύντομο βίντεο με μια έντονη σκηνή μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών.

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Matt Bomer (γνωστός από: The Normal Heart, The Boys in the Band), και ο Jonathan Baily (γνωστός από: Bridgerton), ως κρυφοί εραστές, πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Paramount+ (το οποίο δεν υπάρχει στην Ελλάδα προς το παρόν) την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, και στο Showtime την Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Το Fellow Travelers λέγεται ότι είναι μια επική ιστορία αγάπης και ένα δυνατό πολιτικό θρίλερ. Η σειρά ακολουθεί το απαγορευμένο ρομάντζο μεταξύ δύο πολύ διαφορετικών ανδρών που γνωρίζονται στην εποχή του McCarthy στην Ουάσιγκτον – μια εποχή με έντονο ηθικό πανικό γύρω από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στην παρακάτω σκηνή, ο χαρακτήρας του Bailey, ο Tim Laughlin, και ο εραστής του Hawkins (Hawk), συζητούν για δουλειά ενώ ο Tim κάθεται στα πόδια του Hawk και πειράζει τις τρίχες που έχει στο στήθος του.

Ο Tim τον ρωτάει αν μπορεί να πάει μαζί του σε ένα πάρτι και ο Hawk αρνείται. Ωστόσο, ο Tim φαίνεται να είναι έτοιμος να του αλλάξει τη γνώμη.

«Είμαι το αγόρι σου, σωστά; Και το αγόρι σου θέλει να πάει σε ένα πάρτι», λέει ο Tim ενώ τον πλησιάζει ακόμα πιο πολύ.

«Πόσο πολύ θέλει να πάει;», τον ρωτάει ο Hawk.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον υποψήφιο για Όσκαρ Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland) και πρωταγωνιστούν οι: Bomer, Bailey, Jelani Alladin (The Walking Dead, World Beyond), Allison Williams (Get Out, Girls), Noah J. Ricketts (American Gods).

Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει: «Ένα ειδύλλιο ξεκινά την ώρα που ο Joseph McCarthy και ο Roy Cohn κηρύσσουν τον πόλεμο κατά των ‘ανατρεπτικών και των σεξουαλικά αποκλινόντων’, μπαίνοντας έτσι σε μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους στην αμερικανική ιστορία του 20ου αιώνα.

«Κατά τη διάρκεια τεσσάρων δεκαετιών, ακολουθούμε τους πέντε βασικούς μας χαρακτήρες – τους Hawk, Tim, Marcus Lucy, και Frankie – καθώς διασταυρώνονται οι δρόμοι τους μέσα από τις διαμαρτυρίες για τον πόλεμο του Βιετνάμ τη δεκαετία του 1960, τον εθισμό με τη ντίσκο που τροφοδοτείται από τα ναρκωτικά τη δεκαετία του 1970 και την κρίση του AIDS τη δεκαετία του 1980, ενώ αντιμετωπίζουν εμπόδια στον κόσμο και στον εαυτό τους».